Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ανείπωτα

  Ο τίτλος είναι ο κατάλληλος. Χα! Μου έρχονται στο νου στίχοι τραγουδιών... 
Είναι τόσα πολλά που δεν είπα τελικά. Αυτή η απίστευτη υπερηφάνεια μου να μαδάει την αγάπη σαν ροδόπεταλο που το παίρνει ο άνεμος. Ποιά αγάπη; Ας είναι...

 Το θέμα είναι πως δεν είπα αυτά που θα ήθελα να πω. Δεν έδωσα την ευκαιρία ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό. Απίστευτες άμυνες έχουμε τελικά εμείς τα ανθρώπινα όντα. Ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να τις βάλω σε κάποια κατηγορία. Απλά ήξερα... 

 Δεν είπα γι αυτά που με πείραζαν . Δεν μίλησα για τις δοκιμασίες. Ούτε γι αυτές που έβλεπα προς εμένα , ούτε γι αυτές που έβαζα εγώ προς τους άλλους. Δεν μίλησα για τη λέξη που με ενοχλούσε κάθε φορά που την άκουγα. Δεν μίλησα... ρε φιλαράκι τελικά , δεν σου είπα πως εγώ ποτέ δεν θα είμαι η 'φιλενάδα' σου. Ούτε σου είπα πως κάθε φορά που το άκουγα ήθελα να σου χώσω μια μπουνιά. Το λιγότερο μπουνιά . Το σκέφτομαι και χαμογελάω τώρα και ξέρω πως αν το έβλεπες το ίδιο θα έκανες κι εσύ.

 Δεν σου είπα ότι δεν μου αρέσουν οι 'μπερδεμένες' καταστάσεις. Ούτε σου είπα ποτέ για όλα όσα μπορούσα να καταλάβω από τα δικά σου 'ανείπωτα'. Δεν σου είπα ότι δεν μου αρέσει να μοιράζομαι και ξέρεις εσύ τι λέω. Δεν στο είπα γιατί δεν έχω μάθει να 'ζητάω' . 

 Γιατί τα όμορφα δεν ζητιανεύονται ... φιλαράκι! Τα όμορφα δίνονται και είναι όμορφα γιατί τα νιώθεις! Σκεφτόμουν μην σε κουράσω. Φοβήθηκα. Φοβήθηκα την 'πυκνότητα' που ένιωθα. Φοβήθηκα με σένα ακόμη και αυτά που ήθελα να δώσω. Φοβόμουν μην σε φορτώσω. Κι έτσι φόρτωνα εμένα.
Με τα Ανείπωτα.

 θα ήθελα να σου έλεγα τα πάντα με κάθε λεπτομερεία. Κάθε μου σκέψη. Να σου μιλούσα για όλα. Αλλά.... Η απόσταση που κρατούσες σκόπιμα πιστεύω κάποιες φορές, με έκανε να δω πολλά. Βέβαια δεν ξέρω αν είδα τα σωστά ή αν έλαβα σωστά αυτά που είδα. 

 Ίσως κάποτε σου πω, ποιός ξέρει... Ναι, τα ανείπωτα.

4 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

δεν ξερω...απο τη μια το να τα πεις αν μη τι αλλο σε ξαλαφρωνει απο μεγαλο βαρος...απο την αλλη καποια πραγματα καλυτερα να μενουν ανειπωτα..αν και μεταξυ μας,οσες φορες μετανιωσα ηταν για οσα δεν τολμησα να πω η να καμω…

ILive2LoveMe είπε...

Καλησπέρα Πεταλουδίτσα μου, ναι, έχεις δίκιο, βέβαια είναι ανάλογα την κατάσταση και τον άνθρωπο που έχεις να κάνεις... γιατί πρέπει να ομολογήσω ότι έχει τύχει φορές που έχω μετανιώσει και για πράγματα που έχω πει.. στο παρελθόν.
Αλλά.. έτσι είναι η ζωή , γεμάτη αντιφάσεις, γι αυτό και είναι όμορφη άλλωστε και ας μας δυσκολεύει κάποιες φορές.
Να έχεις μια όμορφη κυριακή γλυκιά μου!!! :)

Roadartist είπε...

Τα όμορφα δεν ζητιανεύονται, τα όμορφα δίνονται, συμφωνώ, έτσι νομίζω ότι πηγαίνει.

ILive2LoveMe είπε...

Έτσι ακριβώς γλυκιά μου Roadartist :) Να έχεις ένα όμορφο σ/κ!!!