Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

.......

 Αυτό το πείσμα το άλλοτε υπέροχα εγωκεντρικό κι άλλοτε λανθασμένο. Αυτή η αξιοπρέπεια , λίγο πιο πέρα απ'την ακτή.  Αυτή η σκέψη, ναυάγιο στη σκέψη του . Και τι κρατάς εκτός απο χαρταετούς; Κι αν ο αέρας κόψει.. Πόση ανάσα είσαι έτοιμος να δώσεις;
  Αχ και να 'ξέρες!!! Φοβάμαι να σου πω. Όχι γιατί δεν θέλω, γιατί φοβάμαι πως δεν θέλεις. Γιατί δεν ζητιανεύω συναίσθηματα. Γιατί ποτέ δεν θα ζητήσω να δώσεις αυτό που δεν νιώθεις.
  Αχ και να 'ξερες!!! Πόσα κρατάω ανείπωτα. Πόσα δεν περίμενα να νιώσω. Πόσο μ'αρέσει αυτό που αρχίζω να νιώθω...
  Φυλακίζω με εγκράτεια τα πάντα μέσα μου, γιατί νιώθω... ανείπωτο κι αυτό. Ποιός χρειάζεται τελικά την αβεβαιότητα... Θυμώνω.. Εγώ με εμένα όμως.

6 σχόλια:

Dee Dee είπε...

Διαισθανομαι οτι ζεις κατι πολυ ομορφο. Δεν μπορεις να γλιτωσεις κανεναν απο οσα νιωθεις. Το παρελθον μας κανει επιφυλακτικους και ισως και ο χρονος να μας ψιθυριζει οτι εχουν υποχρεωσει να ειμαστε πιο ωριμοι πια στον ερωτα. Μα ποια μεγαλυτερη ωριμοτητα απο το να αφεθεις υπευθυνα; :)

Ευχομαι να ζησεις ολη τη μαγεια στο μαξιμουμ :)

ILive2LoveMe είπε...

Κατερινάκι μου :) Δεν ξέρω τι ζω πίστεψέ με χαχα , γελάω αλλά στην ουσία δεν είναι γέλιο πραγματικό, απόγνωση κι αβεβαιότητα είναι... Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως για την ευχή σου, αυτό ακριβώς θα ήθελα κι εγώ, να ζήσω τη μαγεία στο μαξιμουμ,αλλά... αυτά τα αλλά... , Τα φιλιά μου , καλό βράδυ!!! :)

kat. είπε...

απλώς οτι και αν είναι ζήσε το στον υπέρτατο βαθμό. μην ξεχνάς πως για να καταλήξουμε εκεί που θέλουμε θα ανεβούμε και θα κατεβούμε πολλές ανηφόρες!!!!

ελπίζω να τα λέμε ξανά..
χάρηκα που σε βρήκα ξανά..

ILive2LoveMe είπε...

Καλημέρα και καλώς ήρθες πίσω! :) Δεν θα έκανα τίποτα λιγότερο από τον υπέρτατο βαθμό, καμιά φορά φοβάμαι ότι ζητάω το 'τέλος' και χάνω την αρχή ,κι όταν ο άλλος δεν ακολουθεί ουσιαστικά είναι δύσκολο να ζήσεις κάτι 'μόνος' σου.. εως αδύνατο.

Κι εγώ ελπίζω να τα λέμε ξανά γλυκειά μου , χάρηκα πολύ που είσαι πίσω! :)

BUTTERFLY είπε...

Τωρα πηρα πρεφα οτι επεστρεψες! Καλωσορισες πισω! Ετσι να μαζευομαστε σιγα σιγα η παλια φουρνια!Σα ρεγιουνιον παλιων συμμαθητων! χαχαχαχα!

ILive2LoveMe είπε...

χαχαχα Ναι καλή μου Butterfly! Κι εγώ χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω! Αυτή είναι η αλήθεια! Να 'διαβαζόμαστε' να τα λέμε , να νιώθουμε , να μαθαίνουμε , να μοιραζόμαστε :)