Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Μου λείψατε!

Ειλικρινά μου λείψατε , εύχομαι να είσαστε όλοι καλά! Οι δουλειές και η καθημερινές ασχολίες με κρατάνε λιγάκι μακριά. H αλήθεια είναι πως νιώθω 'άδεια'. Το λέω και κυριολεκτώ. Νιώθω άδεια από πολλά πράγματα, ακόμη και από το τι να γράψω . Αν και ομολογώ πως υπάρχουν φορές που οι σκέψεις έρχονται σαν καταιγίδα και δεν προλαβαίνω να τις βάλω σε τάξη ούτε και μέσα στο μυαλό μου.

Σας διαβάζω, σας διαβάζω όλους. Με έχει πιάσει μια περίεργη τεμπελιά. Μ'αρέσει να σας διαβάζω. Χαμογελώ, σκέφτομαι, χαίρομαι , λυπάμαι.. Πάντα είστε η συντροφιά μου. Η συντροφιά που με χαλαρώνει, μιας και τις ώρες που βρίσκω πραγματική ησυχία κάθομαι να διαβάσω έναν έναν από εσάς και το ευχαριστιέμαι αληθινά :).

Καινούριο μου χόμπι - επηρεασμένη από φίλες που γνώρισα εδώ - τα μπιζού. Μάλιστα μάλιστα. Έχω κάτι σε μανία με αυτό. 5 μέρες δεν ασχολήθηκα και νόμιζα πως κάτι μου λείπει. Κάποια στιγμή θα τραβήξω φωτογραφίες για να μου πείτε τη γνώμη σας την οποία πιστέψτε με υπολογίζω και εκτιμώ.
Βέβαια δεν μπορώ με τίποτα να φτιάξω τα αριστουργήματα της Φαραόνας ή της Artanis, απέχω πάααααρα πολύ ακόμη. Το γεγονός είναι πως βρήκα μια ακόμη ασχολία να 'σπαταλάω' αληθινά ευχάριστα την ενέργεια μου.
Αγαπητή Artanis , όταν πηγαίνω στην Αθήνα , κάθομαι ώρες μέσα στα μαγαζιά να χαζεύω τους ημιπολύτιμους λίθους, και δεν μπορώ να το ξεπεράσω χαχα ,οι κοπέλες μόλις με δουν ξέρουν πως σχεδόν θα κλείσουμε παρέα το μαγαζί. Αλλά όχι μόνο εκεί. Βλέπω κρύσταλλο και με πιάνει ένα κάτι... και δύο θα έλεγα.

Δεν είναι όμως μόνο τα μπιζού. Είναι που η φαντασία οργιάζει και θέλω με αυτά τα υλικά να κάνω πολλά πράγματα. Ας ελπίσω πως θα τα καταφέρω, μιας και είμαι αυτοδίδακτη και τα μόνα μαθήματα που μπορώ να πάρω είναι online. Κάτι είναι κι αυτό βέβαια.
Αυτάααα από εμένα. Κατά τ'άλλα περιμένω να τελειώσουν τα σχολεία. Θέλω να κοιμηθώωωωωωω , σας είπα με έχει πιάσει μια τεμπελιά ανεξήγητη, εκτός από τις πέτρες, τις χάντρες και ότι είναι σχετικό με αυτά δεν θέλω να κάνω Τ Ι Π Ο Τ Α. ουφ ουφ ουφ .

Μου λείπετε, σας διαβάζω, με συντροφεύετε, κι όσο περίεργο κι αν ακούγεται, επειδή δεν έχει τύχει μέχρι τώρα να δω κάποιον προσωπικά, σας αγαπάω. Ναι έτσι νιώθω. Απλά και ανθρώπινα.


SEXY & HOT COMMENTS


CLICK HERE!

30 σχόλια:

Skouliki είπε...

καλημερα
καλως την
ναι να μας βαλεις φωτο !!!
καλη ειανι η τεμπελια και ολοι χρειαζομαστε λιγο διαλειμμα

φιλακι

Dee Dee είπε...

Κι εμας μας ελειψες :)

Τα κοσμηματα ειναι και για μενα καινουριο χομπυ. Εχει περιπου 8 μηνες που ασχολουμαι, απο τοτε που εκοψα το τσιγαρο, για να απασχολω τα χερια μου :):) Πολυ ωραια ασχολια!!! Περιμενουμε φωτογραφιες. Η δημιουργια ειναι εθιστικη :)

Καλημερααα!

mahler76 είπε...

δεν έχεις δεί κανέναν μας? απαράδεκτο!!! καφεδάκι ΑΣΑΠΙ. Όλα καλά πάντως στα πέριξ. Φιλάκια και καλημέρα.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Και η τεμπελιά χρειάζεται που και που!! Αρκεί που είσαι καλά!
Εννοείται περιμένουμε φωτός από τις δημιουργίες σου!
Φιλιά:)

BUTTERFLY είπε...

Καλη επιτυχια με το νεο σου χομπι! Πολυ ωραιο που βρηκες κατι δημιουργικο να διοχετευσεις την ενεργεια σου!
Τι νωχελικοτητα κι εγω αυτες τις μερες!
Καλημεραααα!

Ένδειξη ζωής είπε...

Kι εμάς μας έλειψες!
Αφού περνάς καλά όμως όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά!
Περιμένουμε να δούμε τις δημιουργίες σου, ταλεντάκι!
Φιλάκια πολλά

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Και σε μας έλειψες, χαίρομαι όμως που βρήκες μια δημιουργική ενασχόληση.
Είχα στο παρελθόν ασχοληθεί και πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρον. Πολύ περισσότερο σήμερα που υπάρχουν χιλιάδες ιδέες και υλικά

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

roadartist είπε...

Καλησπέρα.... μη μιλάς για τεμπελιάααααααααααααααααααα!!!!

Οχι τώρα :)) που άρχισαν τα ζόρια για μένα.. ναι καταλαβαίνω απόλυτα τι αισθάνεσαι.. Πέρασα για ένα καλοσώρισμα γρήγορο κ μια καληνύχτα!

ΥΓ με τα κοσμήματα πολλές φίλες έχουνε κολλήσει.., τόσες πολλές που τελικά πιστεύω πως οι περισσότερες κοπέλες κάποια στιγμή το κολλάνε..το μικρόβιο. Προσωπικά ακόμη όχι.. Αν κ από δημιουργία άλλο τίποτα..
φιλιά!

Antianemikos είπε...

Καλώς επανήλθες καλή μου φίλη. Να σαι σίγουρη και σε μας έλειψες και προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω μετά τόσο καιρό καινούργια σου ανάρτηση. Μη νιώθεις άσχημα για την τεμπελιά μια χαρά είναι αν μπορείς να την απολαμβάνεις :-)
Φιλιά και καλή σου μέρα!

3 parties a day είπε...

Μεγάλο πράγμα να βρίσκει κανείς τρόπους να διοχετεύει τη δημιουργικότητά του. Πίστεψέ με...

ILive2LoveMe είπε...

Skouliki: Καλημέρα Σκουληκάκι μου, τεμπελιά με αρρώστιες όμως μαζί δεν μου κάνει και τόσο καλό συνδυασμό.
Θα βάλω φωτο σύντομα.
Πολλά φιλάκια.

Κατερινάκι μου γλυκό, η τεμπελιά και η αδιαθεσία με κράτησαν μακριά και όχι μόνο βέβαια. Όσο για τα κοσμήματα έχω δει και δικά σου στο flickr και ομολογώ πως μου αρέσουν πολύυυυυυυυ! Βέβαια εγώ δεν ξέρω να πλέξω εκτός από μια απλή 'αλυσίδα' λολ μέχρι εκεί , παρακάτω δεεεεεεν. Η δημιουργία είναι εθιστική, εθιστικότατη!
Φιλάκια πολλά! :)

mahler76: μόλις συνέρθω για τα καλά θα ήθελα να πιούμε καφεδάκι κι ευχαριστώ και για την πρόσκληση, θα χαρώ πάρα πάρα πολύ να σε δω!
Πολλά φιλιά!

ΕΛΕΝΑ: Αν χρειάζεται λέει!Είμαι καλά και δεν παραπονιέμαι όταν αυτά που εχώ εγώ ή οι υπόλοιποι της οικόγενειας είναι περαστικά. Ε μέχρι τώρα δόξα το Θεό λέω, μόνο που είναι η ταλαιπωρία της μιας αρρώστιας πίσω από την άλλη.
Σύντομα κάποιες φωτό να μου πείτε τη γνώμη σας:)
Φιλιά!

Butterfly: Ναι είναι όμορφο, και η τεμπελιά μου αρέσει. Όμως όταν το παρακάνω με κάνει να 'κάθομαι' σε σημείο περίεργο, ούτε βόλτα δεν θέλω να βγω λολ , αυτό είναι καλό ? Να βαριέμαι σε τέτοιο σημείο. Ευτυχώς περνάει.
Πάντως η άνοιξη με είχε πιάσει για τα καλά!
Να έχεις μια όμορφη μέρα γλυκιά μου Πεταλουδα, φιλιά!

Ένδειξη ζωής: Καλημέρα! Ομολογώ πως με έκανες να γελάσω με το 'ταλεντάκι' χαχα , πολύ μου άρεσε! Ε κάτσε όμως πρώτα να δεις γιατί μπορεί να θεωρηθώ μια ευνουχισμένη ατάλαντη που θέλει μετά βίας να δείξει ότι έχει ταλέντο χαχα.
Περνάω καλά , τις αρρώστιες βαρέθηκα. Μετά από σχεδόν μια δίμηνη ασθματική βροχίτιδα , ήρθε και μια γαστρεντερίδα, και οι αμυγδαλές μου. Ε Λ Ε Ο Σ!
Κατά τ'αλλα Δόξα το Θεό!
Πολλά φιλιά!

Γλαρένια μου, αχ αυτά τα υλικά! Να μην ξέρεις τι να πρωτοπάρεις, τι να πρωτοφτιάξεις , τι συνδυασμό να κάνεις ! Μ'αρέσει μ'αρέσει όμως , η αλήθεια είναι αυτή.
Πολλά πολλά φιλιά!

Roadartist: Γλυκιά μου Αρτίστα, από μικρόβια και τεχνη άλλο τίποτα! Όμορφο και δημιουργικό το μικρόβιο αυτό. Τα μπιζού ή τα κοσμήματα από ασήμι και όχι μόνο που προσπαθώ να φτιάξω ομολογώ πως είναι η πρώτη φορά. Παλιότερα είχα τρέλλα με τους πίνακες από χαλκό. Μπορούσα να κάθομαι ώωωωρες να σκαλίζω πάνω στο χαλκό για να φέρω τις γραμμές στο σημείο που τις ήθελα. Κι άλλα πολλά βέβαια. Γενικώς ένα μικροβιάκι με όλα αυτά πάντα το είχα. Και με άλλα πράγματα εκτός τους πίνακες από χαλκό.
Εύχομαι να περνάς ευχάριστα τουλάχιστον και καλά γιατί απ'όσο κατάλαβα αυτό το χρονικό διάστημα είσαι αρκετά πιεσμένη.
Τα φιλιά μου και να προσέχεις!

Antianemikos: Χαίρομαι που σας βλέπω και πάλι όλους! Περιμένω να τεμπελιάσω για τα καλά μετά το κλείσιμο των σχολείων! Να κοιμηθώωωω λιγάκι το πρωί! χαχα Ας είμαστε καλά και η τεμπελιά και η νωχελικότητα και η εγρήγορση , και όλα θα έρθουν!
Καλή σου μέρα , φιλιά!

3 parties a day: :)Σε πιστεύω απόλυτα. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα των τελευταίων ετών ένιωθα 'νεκρή'. Άλλαξαν τα δεδομένα μου (κι ενώ ήταν κάτι πραγματικά όμορφο) έπεσα στην παγίδα χωρίς να το καταλάβω. Δεν ένιωθα καλά, ώσπου μια μέρα βγήκα από το λήθαργο και συνειδητοποίησα πως εγκλωβίστηκα σε μια δική μου φυλακή , ίσως γιατί δεν είχα επιλογές. Ίσως γιατί το μυαλό μου ήταν κι αυτό εγκλωβισμένο και δεν με άφηνε να δω παρακάτω... Αυτό βέβαια συνέβει πριν πολύ καιρό. Πάντα στη ζωή κάτι μας ενοχλεί... Ας έχουμε όμως πάντα τη δύναμη με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να τα καταφέρουμε σε ότι και να είναι αυτό. Μόνο ο θάνατος δεν μπορεί να νικηθεί πάντοτε.
Πολλά φιλιά γλυκιά μου:)

Dee Dee είπε...

Εγω δεν ηξερα ουτε αλυσιδιτσα να πλεκω και εμαθα με βιντεακια στο youtube. Βαλε την λεξη crochet και θα βρεις απιθανα πραγματα!!

xxx

Artanis είπε...

Εγώ θέλω να δω φωτό...Τί στο καλό, τόσο "ψηστήρι" σου έκανα...Αφού έλειψες όσο έλειψες, τουλάχιστον δείξε κανα μπιζουδάκι, που μου έχουν λείψει κι εμένα να τα φτιάχνω...
Καλό Σ/Κ να έχεις, φιλιά πολλά...
(Αυτό με τα μαγαζιά, και δικό μου πρόβλημα...Μα να μην βγαίνω καθόλου λέμε!!!)

If...ιγένεια είπε...

Καλημερα, φαση ειναι θα περασει.. Η τεμπελια εννοω.. Η φωτογραφια μου αρεσε πολυ.. Φιλια στα μουτρα και οσο ζω μαθαινω!

Angel Vs Life είπε...

emptiness is our only friend (loneliness as well) :o)

Μάτα είπε...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ θέλω να κοιμηθώ τρεις μέρες και τρεις νύχτες συνεχόμενες αν γίνεται...μην με ξυπνάτε καλέεεεε!!!
Φιλιά και καληνύχτες!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΕΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ;ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.(ΑΝΑΡΤΗΣΗ 31/5)ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΕ.

Sophia Kollia είπε...

Καλησπέρα!!!
Τι ωραία που βρήκες ένα τέτοιο χόμπι!
Είναι πολύ ωραίο!! Καλή επιτυχία σε ότι κάνεις!
Χαίρομαι που είσαι καλά!
Καλή βδομάδα

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

spyros1000 είπε...

εχεις σταματησει το μπλογκιν????

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

spyros1000 είπε...

που χαθηκες???
Εισαι καλα?

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΧΘΕΣ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΜΟΡΦΑ.ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ.

Dee Dee είπε...

Ψιτ κοριτσακι.... εισαι καλα;;;;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Roadartist είπε...

Είσαι καλά??
..Μας έλειψες..

ps σβήσε το από πάνω σχόλιο με τα κινέζικα είναι ιός..και εγώ αυτό κάνω τώρα..

Καλό φθινόπωρο!!!!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΧΑΘΗΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

εδω και παρα πολυ καιρο κανω το ιδιο πραγμα..σιγα σιγα ερχεται και η εμπνευση και η δυναμη να γραψεις ξανα..καλως ηρθες ξανα θα σου πω..

η μαλλον καλυτερα, καλως ηρθαμε κι οι δυο !