Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

και που λέτε...


Και που λέτε... πάααανε και οι απόκριες σχεδόν... Δεν ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω, πως αυτή η χρονιά πέρασε. Είναι σαν όλα να έγιναν χθες. Να περάσαν και να ξαναέρχεται πάλι η σειρά τους. Σκέψεις , καταστάσεις, άνθρωποι.

Άραγε τι είναι αυτό που μας κάνει να μην καταλαβαίνουμε τόσο πολύ το πέρασμα του χρόνου? (εκτός από τα χρόνια που κλείνουμε στα γενέθλια , και τις ρυτίδες μας) Όχι δεν έχω ακόμη... αλλά... θα έρθουν κι αυτές πιστεύω. (πρώτα ο Θεός) όπως συνηθίζω να λέω.

Και τέλος καρναβαλιού. Την προηγούμενη Κυριακή πήγαμε στο Μοσχάτο ,μεγάλα παιδιά κι εμείς βλέπεις. Είχα πολλά χρόνια να μασκαρευτώ, το έκανα και μου άρεσε. Το είχα ξεχάσει αυτό το παιχνιδιάρικο συναίσθημα του καρναβαλιού. Πολύ μου άρεσε :) Ένιωσα κάτι από παιδί και πάλι μέσα μου. Κρυμμένα συναισθήματα , σκέφτηκα, θυσιασμένα στο βωμό των ευθυνών της καθημερινότητας.

Έπειτα άρχισα να πλάθω εικόνες με το μυαλό μου, πως όλη η μπλογκογειτονιά ήταν εκεί. Μασκαρεμένοι όλοι λικνιζόμασταν χορεύαμε και γελούσαμε στους δρόμους. Θυμήθηκα το Πατρινό καρναβάλι, χρόοονια έχω να βρεθώ στην Πάτρα την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.

Το κρύο βέβαια ήταν τσουχτερό αλλά οι καρναβαλιστές καλά κρατούσαν! Ώσπου το χιονόνερο άρχισε να πέφτει και μαζί με αυτό και η θερμοκρασία. Κι εγώ σκεφτόμουν 3 κοριτσάκια ήταν δεν ήταν 15 ετών το καθένα, σχεδόν ημίγυμνα πάνω σε ένα άρμα με μίνι φούστες και κοντά μπλουζάκια με ράντες , 12ποντο τακούνι, να κουνιούνται πέρα δώθε σύμφωνα με το ρυθμό του κάθε τραγουδιού. Τα λυπήθηκα! Γιατί το καρναβάλι δεν είναι 'γδύνομαι'αλλά 'ντύνομαι'! Μασκαρεύομαι! Δεν κάνω πασαρέλα στη παραλία το καλοκαίρι , ούτε διαγωνισμό για το ποια θα βγάλει τα περισσότερα έξω!
Γιατί εδώ είναι Ελλάδα και όχι Ρίο! (ωραίο το Ρίο λέει ο ξάδερφός μου που είναι καπετάνιος και έχει βρεθεί εκεί πολλές φορές στο καρνάβαλι) Αλλά ξέρετε τι εννοούν οι άντρες ε! :) Ωραίοοο το Ρίο λέω κι εγώ! Αλλά όχι με κρύο!

32 σχόλια:

Laplace είπε...

καλημερα!
ποτε δεν μαρεσαν οι αποκριες,αλλα χαιρομαι που περασες καλα :)
Παντως ειμαι απο τους ελαχιστους που δεν θα ηθελαν να ηταν στο ριο..χαχα

Sophia Kollia είπε...

Καλημέρα,
χαίρομαι που πέρασες καλά, αλλά αυτά τα γδυσίματα δεν μου αρέσουν καθόλου.
Μου φαίνονται μαιμουδιές. Πάνε και αυτές οι απόκριες, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!

roadartist είπε...

Πότε πέρασαν οι απόκριες?????? ..πως περνάει έτσι ο καιρός.. απίστευτα γρήγορα.. καλημέρες..

Ένδειξη ζωής είπε...

Ξέρεις καλή μου γιατί η ζωή μας περνάει χωρίς να καταλαβαίνουμε πως;
Δεν έχουμε μάθει να αντλούμε χαρά μέσα απ΄τα μικρά και καθημερινά. Περιμένουμε τα εξαιρετικά για να ικανοποιηθούμε. Αυτά όμως είναι λιγοστά και στην αναμονή τους χανόμαστε και χάνουμε την αίσθηση του χρόνου.
Δώσε στην καθηεμρινότητά σου την πρέπουσα σημασια και θα δεις αμέσως την διαφορά.
Το ζήτημα είναι ποιος το κάνει...κι όμως! Εγώ ξέρω ανθρώπους που ζουν την κάθε στιγμή κι έχω αρχίσει να παραδειγματίζομαι απ' αυτούς και να μη μιζεριάζω. Χθες διάβασα κάπου πως ακόμα κι όταν 'λοξοδρομίσεις' ΕΣΥ πρέπει να μπορείς να θαυμάζεις το τοπίο!
Αυτό σημαίνει λιγότερο στρες και βέβαια ζω και αντλω ικανοποίηση ακόμα και μέσα απ' τα λάθη μου!

καλή σου μέρα xxx

Artanis είπε...

Εμέις εδώ δεν το πήραμε είδηση...Αλλά το Σάββατο θα μασκερευτούμε και θα διασκεδάσουμε στο πάρτυ της κοινότητας εδώ...
Χαίρομαι που εσύ τουλάχιστον πέρασες καλά...Φιλιά πολλά...

ILive2LoveMe είπε...

laplace78: πάντα μου άρεσαν εμένα, κοινώς για τα πανυγήρια και τις μασκαράτες χαχαχα. Εγώ θα ήθελα να είμαι στο Ρίο έστω μια φορά, πιο πολύ από περιέργεια βέβαια μιας και δεν έχω τις βλέψεις των αντρών προς γυναίκες λολ.
Φιλιά , να έχεις μια όμορφη μέρα!

Sofia: Καλημέρα Σοφάκι μου, ε είναι είναι! Αν και έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα το γυμνό δεν είναι αυτό που προκαλεί πλέον. Κάτι αισθησιακό και λιγότερο γυμνό , εξιτάρει περισσότερο (τουλάχιστον έτσι λένε τα φιλικά αρσενικά).
Φιλάκια!

Roadartist: Ναι γλυκιά μου αρτίστα, δεν κατάλαβα καθόλου πότε ήρθε ο καιρός και οδεύουμε προς το Πάσχα! Ακόμη τα Χριστούγεννα μου φαίνονται σαν χθες.
Καλημέρες και φιλιά!

Ένδειξη ζωής: Έχεις απόλυτο δίκιο καλή μου. Το λέω κι εγώ πολλές φορές. Αναλωνόμαστε σε μια καθημερινότητα και τα προβλήματα αυτής χωρίς να το καταλάβουμε και αφήνουμε τα χρόνια και φεύγουν έτσι. Χάνουμε την αίσθηση των πάντων. Εύχομαι να βλέπουμε τις μικρές αυτές χαρές περισσότερο. Αμήν!
Πολλά φιλιά , να έχεις υπέροχη μέρα!

Artanis: Εύχομαι να περάσετε υπέροχα γλυκιά μου! Προσωπικά μου έλειπε πολύ να ντυθώ και να διασκεδάσω. Το ευχαριστήθηκα τουλάχιστον αν και όχι στο βαθμό που ήθελα μιας το κρύο και το χιονόνερο μας έκανε να μαζευτούμε νωρίς. Αλλά καλύτερα από το τίποτα!
Πολλά φιλιά καλή μου, να διασκεδάσετε και να όμορφο πολύ πολύ όμορφο χρόνο!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Κα του χόνου να είσαι καλά, να ξεφαντώσεις πάλι.

ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ILive2LoveMe είπε...

Γλαρένια μου γλυκιά , σ' ευχαριστώ πολύ! Καλά κούλουμα και σε σένα και σε όλη την οικογένεια! Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου, αμήν!

Φιλιά καλό απόγευμα!

Ταχυδρόμος! είπε...

Δεν με τρελαίνουν οι απόκριες, την αλήθεια θέλω να βλέπω κατάματα, δεν μ'αρέσουν τα μασκαρέματα..

ILive2LoveMe είπε...

Ταχυδρόμε μου, τις απόκριες και τα μασκαρέματα δεν τις φοβάμαι, δεν με ξετρελλένουν πια , γιατί είμαι ένα μεγάλο παιδί, αλλά το διασκεδάζω όταν μπορώ. Αυτά που με φοβίζουν είναι οι μασκάραδες της καθημερινότητας, εκείνοι που κρύβουν την αλήθεια πίσω από την πάγια καθημερινή 'μουτσούνα' τους. Αυτούς να φοβάσαι, γιατί αυτοί είναι που δεν θα πουν ποτέ σε κανέναν κατάματα καμια αλήθεια.
Βλέπεις η μασκαράτα μόνιμα και με σφραγίδα στην καθημερινή τους ζωή, επιτρέπει να κρύβονται πίσω από προσωπεία, και να ΚΛΕΒΟΥΝ και να κατακρεουργούν ασύστολα, από τον κόπο μέχρι και τη ψυχή μας! Αυτούς τους μασκαράδες λοιπόν να τους προσέχεις, γιατί έκαναν τη στολή πετσί τους!

Καλό απόγευμα.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Και του χρόνου, και του χρόνου!!
Χαίρομαι που περασες τόσο όμορφα και "κατάλαβες Απόκριες!!
Αλήθεια, σαν χτες μου φαίνεται πως ήταν Χριστούγεννα και κοντεύουμε να φτάσουμε στο Πάσχα!
Καλά να είμαστε και να προσπαθούμε να βρίσκουμε χαρά και όχι μιζέρια στην κάθε μέρα που περνάει, κι ας περνάει γρήγορα:)
Πολλά φιλάκια!!

ILive2LoveMe είπε...

ΕΛΕΝΑ:Ευχαριστώ γλυκιά μου! Και του χρόνου! Για όλους μας να είμαστε καλά να γιορτάζει και να διασκεδάζει ο καθένας όπου και όπως μπορεί και όποτε θέλει, αμήν!
Ο καιρός περνάει γρήγορα , τουλάχιστον στα δικά μου μάτια , τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν τα έχω καταλάβει καθόλου... Αλλά ας είναι. Να είμαστε καλά, υγιής σωματικά και ψυχικά!

Πολλά φιλάκια γλυκιά μου, καλό σου βράδυ!

Ράνια είπε...

να σου πω την αλήθεια ούτε και έγω κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός και πόσο άλλωστε οι απόκριες και λόγω της δουλείας μου βέβαια που κλείνομαι σε 4 τοίχους του νοσοκομείου οτι και αν είναι πρωτοχρονιά,ανάσταση,απόκριες,καθαρή δευτέρα κτλ!καλό τριήμερο να έχουμε!!!καλό σου βράδυ!!!

ILive2LoveMe είπε...

Ράνια , σε καταλαβαίνω απόλυτα, πίστεψέ με. Αν και ευτυχώς κλείνομαι στις πόρτες του σπιτιού μου (δόξα το Θεό! λέω πάντα). Έλλειψη χρόνου και πολλές ασχολίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, ηρεμώ το βράδυ, και μάλλον χάνω τα της ημέρας κάνοντας εκείνο ή το άλλο. Δεν πειράζει , υγεία να έχουμε και κατανόηση για όλους , κι οι άλλοι για εμάς.

Με την ευκαιρία να σου πω, πως προσπάθησα να αφήσω σχόλιο στο μπλογκ σου και δεν μπορούσα δεν ξέρω γιατί. 3 άκαρπες προσπάθειες έκανα. Θα προσπαθήσω πάλι αν δεν τα καταφέρω... θα σου πω, μήπως μπορέσουμε και το λύσουμε.

Να είσαι πάντα καλά, να περνάς όμορφα, με λιγότερα δυσάρεστα πάντοτε!

Καλό τριήμερο καλή μου! Καλό βράδυ και φιλιά.

Jparalias ή απλά...Γιάννης είπε...

Κρίμα που τα πράγματα δεν είναι κάπως ανάποδα, δηλαδή να κρατάει πολύ η εορταστική ατμόσφαιρα του καρναβαλιού με την κυριολεκτική έννοια και όχι αυτού με τη μεταφορική έννοια, που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας και κάθε άλλο παρά χαρά μας προσφέρει!! Όμως ό,τι είναι ωραίο, τελειώνει πολύ γρήγορα!!

Ράνια είπε...

να είσαι καλά!!!ευτυχώς το έλυσα το πρόβλημα με το σχολιασμό των post μου ήταν μια επιπλοκή απο την αλλαγή της εμφάνισης του blog μου,σε ευχαριστώ πολύ!!!καλό τριήμερο να έχουμε!!!

Μάτα είπε...

Καλό τριήμερο καή μου και να περνάς πάντα τόσο όμορφα!
Φιλάκια

nikiplos είπε...

Αγαπητή Ilive2loveme είπες το πιο σωστό... "Καρναβάλι είναι να ντύνεσαι κι όχι να γδύνεσαι". Εντάξει μπορεί να προκύψει κι αυτό αλλά τουλάχιστον σε πιο ιδιωτικές στιγμές... Τώρα όσον αφορά το ίδιο το Καρναβάλι, η Βενετία είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να δει κανείς όπου εκεί οι άνθρωποι ντύνονται (μάλιστα βάζουν πολλά) πίσω από τις μυστηριακές μάσκες, που τους αναδεικνύουν αληθινή γοητεία...

Αυτή η σκαμπρόζικη αισθητική που καμία σχέση δεν έχει με το Ρίο, που ο συγκενής σου Καπετάνιος θα σου έχει πει, ότι κυρίως εκδίδουν οι γονείς τα παιδιά τους στους Τουρίστες εκλιπαρόντας τους μάλιστα...

Χάρηκα που αισθάνθηκες παιδί, αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός του Καρναβαλιού. Να βγούμε έξω από τις συμβάσεις, να χορέψουμε άτσαλα και ξεβιδωμένα σαν παιδιά, να βγάλουμε χαρούμενα και θετικά συναισθήματα... και ναι για λίγο να ξαναγίνουμε παιδιά...

να είσαι καλά καλό βράδυ

Adam The Sinner είπε...

Να περνάς πάντα όμορφα καλή μου!

Καλό μήνα έυχομαι!

faraona είπε...

Kαλημέρα Τζενη μου!
Αχ δεν μ αρέσουν καθόλου οι Απόκριες κι εμένα ...μόνο το Βενετσιάνικο καρναβάλι μ αρέσει...
χαίρομαι που καλοπερασες ομως!

φιλια

KitsosMitsos είπε...

Με άλλα λόγια, ωραίο το Κ-Ρίο!!!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Κοίταξε κι' εμένα δε μου αρέσουν τα έθιμα της Αποκριά και ούτε συμμετέχω, αλλά χαίρομαι γι' αυτούς που τους αρέσει και το διασκεδάζουν
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ολα θα πανε καλα... είπε...

"Ωραίο το Ρίο κι ας έχει κρύο!",είμαι σίγουρη ότι θα τραγουδάνε όλοι οι άντρες!
Καλή Σαρακοστή και καλό μήνα!(αν και έχει ήδη ξεκινήσει).
Οι Απόκριες και τα μασκαρέματα,κυριολεκτικά και μεταφορικά,δε μου αρέσουν.Αλλά περί ορέξεως...Ελπίζω ο κόσμος να πέρασε καλά.

BUTTERFLY είπε...

Και του χρονου γλυκια μου και καθε χρονο να το ζεις εντονα και να ξανακερδιζεις κατι απο την παιδικοτητα σου!

βιολιστης στη στεγη είπε...

Ποτέ δεν μου φαίνονταν τόσο ξενέρωτες οι Απόκριες όσο αυτές τις τελευταίες χρονιές. Σα να προσπαθεί ο κόσμος να διασκεδάσει με το ζόρι! Ισως, επειδή έτσι νοιώθω εγώ... Αφού το χάρηκες όμως, σημαίνει πως διαθέτεις παρακαταθήκες αισιοδοξίας και μπράβο σου!
Πάντα να περνάς καλά!

Antianemikos είπε...

Χαίρομαι που πέρασες καλά καλή μου ILive2LoveMe. Είναι φορές που ναι πρέπει να νιώθουμε και λίγο παιδιά :-)
Εγώ ήμουν την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς σε μια ξένη χώρα... Κι εκεί δεν ένιωσα καρναβάλι...
Καλό σου βράδυ

ΣΑΝ είπε...

ντύθηκα φέτος τις απόκριες. είχα να ντυθώ από το σχολείο, είχα ξεχάσει την αίσθηση. μπαίνεις σε άλλο κλίμα, σε κλίμα διασκέδασης. που και να μη σου βγαίνει να διασκεδάσεις, σε τραβάει η ίδια σου η στολή. με το ζόρι όπως είπε και ο βιολιστής.
πάντα θέλουμε να περνάμε καλά, όχι μόνο τις απόκριες. αλλά είμαστε ντυμένοι σοβαροί, μίζεροι, μεγάλοι τις υπόλοιπες μέρες και αυτές οι στολές δε βοηθούν και τόσο..

Lefki είπε...

Καλησπέρα!
Πολύ μου άρεσε η περιγραφή σου. Καλά έκανες και πήγες στο Μοσχάτο. Τώρα τελευταία (τα 2 τελευταία χρόνια) απέχω συνειδητά από κάθε είδους γιορτές και παραδόσεις (Βαλεντίνους, Απόκριες, Χριστούγεννα) αλλά νομίζω πως πρέπει να ξαναμπώ στο τρυπάκι. Ακούω από όλους σας τα καλύτερα. Στο κάτω κάτω αυτό που μετράει σε όλα είναι η διάθεση που σε βάζει η παρέα και όχι η γιορτή καθαυτή.
Χαμογέλασα όταν διάβασα για τους bloggers! Σκέψου, να βρισκόμασταν όλοι κάπου, ο καθένας ντυμένος με το avatar του! Καλή φάση! Τι comment θα έκανες σε μερικούς μερικούς?
:)

ILive2LoveMe είπε...

Jparalias ή απλά...Γιάννης: Καλημέρα και καλώς ήρθες! Έστω και κάποιες αργότερα, άργησα λίγο αλλά μίλησα. Ναι, είναι κρίμα, που μας κυβερνούν καρνάβαλοι μόνο που αυτοί δεν βγάζουν τα προσωπεία, και το χειρότερο, δεν μας συμπεριλαμβάνουν στην καρναβαλική διαδρομή τους, γιατί μας έχουν για τα καλικατζαράκια τους.
Καλή σου μέρα :)

Ράνια: Καλημέρα, να είσαι κι εσύ καλά γλυκιά μου! Ε, ναι τυχαίνουν αυτά, κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα. Άργησα λίγο να γράψω, εύχομαι να πέρασες όμορφα!
Φιλιά, να έχεις μια όμορφη μέρα.

Μάτα: έστω και καθυστερήμενα, ευχαριστώ πάρα πολύ! Εύχομαι να πέρασες όμορφα. Αυτή τη φορά ήμουν πολύ χαλαρή την Καθαρή Δευτέρα. Όλα τα υπόλοιπα χρόνια αγχωνόμουν πάρα πολύ να τα ετοιμάσω όλα. Και του χρόνου να είμαστε καλά λοιπόν!
Φιλιά , καλημέρα!

Nikiplos: Καλημέρα καλημέρα! Ναι το γνωρίζω για το καρναβάλι του Ρίο. Έχω προσωπικά δει σκηνές τραβηγμένες σε βίντεο , ερωτικές παρακαλώ που συμβαίνουν στις γειτονιές του Ρίο χωρίς κανέναν ενδιασμό και φόβο. Δεν θα τις περιγράψω γιατί πάει σε πορνό και ακριβολογώ...
Όσο για εμάς, είναι όμορφο αλήθεια να νιώθεις παιδί. Μας λείπει νομίζω, το ξεχνάμε, το θάβουμε κάπου ανάμεσα βαθιά σε ένα 'απασχολήμενο' είναι μας, και στη καθημερινότητα μας.
Το καρναβάλι της Βενετίας είναι ότι πιο όμορφο και εκλεπτυσμένο έχω δει στη ζωή μου. Μάσκες και κοστούμια περίτεχνα που στο μεγαλύτερο ποσοστό τους φέρουν την προσωπική σφραγίδα των ανθρώπων που τα φορούν, (τουλάχιστον όσους γνώρισα εγώ).
Να έχεις μια υπέροχη μέρα! Φιλιά.

Protoplastos: Να περνάμε πάντα όμορφα όλοι μας εύχομαι! Τα φιλιά μου, καλημέρα.

ILive2LoveMe είπε...

faraona: Αναστασία μου γλυκιά τρελαίνομαι με το Βενετσιάνικο καρναβάλι! Αν μπορούσα θα ήμουν κάθε χρόνο εκεί! Αλλά δυστυχώς... Ας είναι , τουλάχιστον να έχουμε την υγειά μας που είναι ότι πολυτιμότερο και να διασκεδάζουμε όσο μπορούμε. Φιλιά πολλά Αναστασία μου, καλημέρα!

KitsosMitsos: χαχα Ωραίο ωραίο δεν το αρνείτε κανείς πια!
Καλημέρα , φιλιά!

Γλαρένια μου γλυκιά , καλά είναι να πράτεις ότι σου φέρνει έστω και ένα στιγμιαίο αληθινό χαμόγελο. Εύχομαι να έχουμε συχνά στις ζωές μας τέτοιες στιγμές μιας και η ευτυχία δεν έρχεται ποτέ για μόνιμη συγκατοίκηση.
Πολλά φιλιά , καλημέρα!

Όλα θα πάνε καλά: Καλημέρα! Όλα πήγαν καλά τις Απόκριες , και είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε το Πάσχα πια (πρώτα ο Θεός , λέω πάντοτε). Να είμαστε καλά όλοι να τα ζούμε και να τα ξαναζούμε!
Φιλιά γλυκιά μου, να έχεις μια υπέροχη μέρα!

BUTTERFLY: Σε ευχαριστώ! Εύχομαι το ίδιο, για ότι σου αρέσει, ότι σε συγκινεί, ότι σου δίνει ένα χαμόγελο , ένα γέλιο μέχρι δακρύων, ότι σου δίνει χαρά! Και του χρόνου να είμαστε καλά να ζήσουμε αυτά που πραγματικά θέλουμε!
Καλή σου μέρα καλή μου , φιλιά!

ILive2LoveMe είπε...

βιολιστής στη στέγη: Δεν ξέρω πότε με πίεζα αν ήταν περισσότερο φέτος ή παλιότερα. Ομολογώ πως η όρεξή μου και πολλών ανθρώπων δεν είναι όπως ήταν κάποτε. Μάλλον νευρική ανόρεξη σε διάθεση έχουμε όλοι, αλλά... Θεωρώ πως πολλές φορές αφήνουμε τον εαυτό μας να 'πέσει' πολύ περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Δεν είναι κρίμα? Μήπως θα πάρουμε μαζί τη λύπη ή τη χαρά σε έναν άλλο κόσμο? Ή μήπως ξέρουμε τη στιγμή που θα πάμε στον άλλο κόσμο για να αναβάλουμε πράγματα για μια άλλη φορά? (αν και πολλές φορές όλοι το κάνουμε)
Να περνάμε καλά , και να κάνουμε ότι μας φέρνει έστω και μια δροσοσταλίδα χαράς!
Φιλιά , καλημέρα!

Αntianemikos: Η αλήθεια είναι πως δεν το ένιωσα όπως άλλες χρονιές. Αλλά δεν ήταν κι άσχημα. Εύχομαι να είμαστε καλά και του χρόνου, να είσαι κάπου στη χώρα μας , και να ξεφαντώσεις!
Φιλιά , καλή σου μέρα!

ILive2LoveMe είπε...

ΣΑΝ: έχεις απόλυτο δίκιο! Αυτές οι στολές της καθημερινότητας είναι που κάνουν όλο το κακό και μας οδηγούν σε μασκαράτες ντροπής και κατάθλιψης, μιας βουβής καθημερινότητας που ακούει για ακρίβεια, ανέργια, εγκληματικότητα, και ότι άλλο άσχημο.
Εύχομαι να πέρασε όμορφα! Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να το ξανακάνουμε!
Καλημέρα, φιλιά!

Λευκή: χαχα με φαντάζομαι ντυμένη τριαντάφυλλο να αντικατροπτίζομαι κιόλας? λολ τέλεια! κι ένα μεγάλο κάθετο ilive2loveme? χαχα δεν είνα κακό αλήθεια! Θα ήθελα να το ζήσω κι αυτό ,η μπλογκογειτονιά στο καρναβάλι! Χορός , τραγούδια , κέφι! Μάλλον θα είχα να κάνω πολλάαααα σχόλια, και θα μου άρεσε πολύ! :)))
Τα φιλιά μου , καλή σου μέρα!