Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Καλώς σας βρήκα και πάλι!





Καλώς σας βρήκα και πάλι! Επιστροφή λοιπόν στα πάτρια εδάφη, και στη ρουτινίτσα μας. Ε ναι ναι , ρουτίνα.
Ξεκινάω λοιπόν με το να ευχηθώ Καλό΄Μήνα! Καλό μήνα σε όλους! Καλό χειμώνα (το κλασσικό ξέρετε εσείς). Να είναι και ο μήνας καλός και ο χειμώνας καλύτερος για όλους! Άντε γιατί δεν ξέρω, αλλά αυτή η χρονιά μέχρι τώρα είχε πολλά ευτράπελα, αρκετές αγωνίες και άγχη. Όχι πως θα φύγουν με το μαγικό ραβδάκι (που δυστυχώς υφίσταται μόνο στα παραμύθια), αλλά να... Ας ξεπερνάμε τα πάντα λιγάκι πιο εύκολα. Λίγο πιο καλά, ας ωρίμαζουμε χωρίς να πέσουμε!

Οι διακοπές μου ήταν όμορφες, αλλά όχι ξεκούραστες. λολ, Δεν είμαι άτομο της ξεκούρασης γενικώς. Μόνο όταν κοιμόμουν ξεκουραζόμουν. Όλες τις ημέρες γυρνούσαμε εδώ κι εκεί, σε φίλους γνωστούς... κτλ.
Οι διακοπές εξ'άλλου με την έννοια "κάθομαι και δεν κουνιέμαι να πάως πουθενά και χαλαρώνω" , δεν είναι για εμένα τελικά. Το διαπίστωσα ακόμη μια φορά. Αλλά με ευχαριστεί και αυτό.
Μπανάκια , εκδρομές στο νησί, γάμος, καλοί φίλοι τριγύρω, επισκέψεις σε μέρη που θέλαμε να δούμε κ.ο.κ.

Μου λέιψατε πάαααααααααααρα πολύ! Σήμερα θα βάλω μόνο λίγες φωτογραφίες, έτσι επειδή το αυγουστιάτικο φεγγάρι το είδα σε μια μέρα και τοποθεσία εξαιρετική. Θα ήθελα να μπορούσα να μοιραστώ μαζί σας παραπάνω από μια φωτογραφία. Κάτι είναι και αυτό όμως...

Κομμένο Κέρκυρα, 16 Αυγούστου , εκεί που το χρώμα με το τοπίο , ο χώρος και το γεγονός σε οδηγούν σε ένα αισθητικό παραμύθι που εύχεσαι να μη τελειώσει ποτέ.Την ίδια μέρα , στο ίδιο μέρος όπως και πιο πάνω , ακριβώς από την άλλη μεριά, έβλεπα ένα φεγγάρι που ήθελα να πιαστώ επάνω του απαλά. Σαν μια αράχνη που πλέκει τον ιστό της. Αυτό το άυλο, το άπιαστο, το μοναδικό. Φεγγάρι μου σ'αγαπώ. Αγαπώ κάθε στιγμή μαζί σου.



Την επόμενη μέρα στη Δασιά, ακόμη κράταγε αυτό το φεγγάρι. Το Αυγουστιάτικο το καλοκαιρινό. Αυτό που γέμιζε τα μάτια μου και τη ψυχή μου. Αυτό το φεγγάρι που ερωτεύτηκα.Αγ. Γεώργιος των Πάγων. Άλλη μια μέρα μέχρι αργά στη παραλία. Για να γεμίσω με βότσαλα, άμμο και φως από το ηλιοβασίλεμα τη καρδιά μου, τις αναμνήσεις μου, το είναι μου. Για να θρέψω το καλό 'εγώ' μου και να δοξάσω το Θεό όπως εγώ τον αντιλαμβάνομαι γι αυτό που με άφηνε να βλέπω. Το μεγαλείο που είναι γύρω μας , και που το χάνουμε μέσα στις μικρές κακές στιγμές μας.



Το αγαπημένο μου μέρος να πίνω καφέ στην Κέρκυρα μετά το Λιστόν. Το Μπέλα Βίστα, όνομα και πράγμα στην κυριολεξία. Έχω αναρτήσει ξανά φωτογραφία του σε παλιότερο ποστ. Όποιος βρεθεί στην Κέρκυρα αξίζει να περάσει από εκεί. Λίγα μέτρα πιο πάνω βρίσκεται το Αχίλλειο όπου μπορείτε να πάτε με τα πόδια, για να διαπιστώσετε πως η Αυτοκράτειρα Σίσυ ήξερε γιατί το επέλεξε.

Αυτά προς το παρόν από εμένα γιατί είναι και αργά και λέω να πάω να ονειρευτώ. Κάτι καλό ελπίζω.

Φιλιά καληνύχτας με ευχές για ότι καλύτερο σε όλους σας!

28 σχόλια:

Sophia Kollia είπε...

Καλώς ήλθες σπίτι! Τι ωραία που είναι να κάνεις βόλτες! Και εγώ έτσι γυρίζω όλη μέρα!
Με το καλό και σε άλλες!
καλημέρα ....με τα φεγγάρια σου!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Καλώς ήρθες!!!!!
΄Οχι ευχές από τώρα για το χειμώνα, παιδί μου...
Πανέμορφη η Κέρκυρα!

:-)))

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Σπύρος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ! ΤΕΛΕΙΕΣ ΦΩΤΟΣ...καλό μήνα και καλό χειμώνα :)!!!!


ΓΚΡΡΡ!!!! εσένα δεν βλέπουμε στις φώτος ..!!

lifewhispers είπε...

καλως ηρθες λοιπον!!! και μιαπου και φιλοι που επισκεφθηκαν το νησικαι ειδα τετοιες φωτο οπως αυτες, ζηλευω. αλλα τωρα παει το καλοκαιρακι, και θαετοιμαζουμε πιο φθινοπωρινα ταξιδια!!!
φιλιαααα

ILive2LoveMe είπε...

sofia, σ'ευχαριστώ Σοφία μου! Έτσι έτσι κι εμένα μ'αρέσει να γυρίζω χεχε, καλό απόγευμα!

Γλαρένιαμου γλυκιά!:) Αγαπώ και τον χειμώνα και ίσως και παραπάνω από το καλοκαίρι! Ας είναι καλός όποτε κι αν έρθει λοιπόν. Η Κέρκυρα ναι είναι πανέμορφη, ήταν η 5η φορά που βρέθηκα εκεί, και αν μου έλεγες να πάω και την επόμενη χρονιά δεν θα έλεγα όχι! Το αγαπημένο μου νησί πια από όλα όσα έχω βρεθεί!
Να είσαι καλά Γλαρένια μου πολλά φιλιά!

Lockheart, Σπύρο μου γλυκέ καλώς σας βρήκα όλους ξανά! Καλό μήνα και σε εσένα Σπύρο μου! Ε εγώ δεν είμαι αξιοθέατο ούτε ηλιοβασίλεμα χαχα:ρ Θα βάλω ίσως κάποιες δικές μου αργότερα. Φιλιά πολλά!

lifewhispers, καλώς σας βρήκα γλυκιά μου! Πάντως μόλις θα έχεις ευκαιρία να πας! Το λέω και το συνιστώ σαν θεραπεία ένα πράμα, ανεπιφύλακτα! Η Κέρκυρα είναι ίσως το μοναδικό νησί το οποίο θα μπορούσα να ζήσω μόνιμα! Το έχω και το ξαναλέω! Να πας δεις ακρογυαλιές και ηλιοβασιλέματα, ομορφιές πολλές ομορφιές!
Πολλά φιλιά καλό απόγευμα!

faraona είπε...

SMMMMATS!!!
ΚΑΛΩς ΗΡΘΕς και ...καλα ...δεν ειναι δυνατον ...μπορει να κολυμπουσαμε και διπλα διπλα δηλαδη.
Ηρθες μεχρι τον Αη Γιωργη και δεν ειπες να ...παω να πεταχτω για ενα καφεδακι στη Φαραωνα?

Καλα ααααα ...την αλλη φορα μην τολμησεις και δεν ερθεις.
Και του χρονου αντε με υγεια και χαρα.

mahler76 είπε...

καλώς ήρθες κούκλα!!!

Roadartist είπε...

Καλως επεστρεψεςςςςςςςςςςς !!!!
Τι ομορφες φωτο...αχ αντε να δουμε πως θα συνηθισουμε παλι εδω :))
ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑ :)!!

nikiplos είπε...

καλησπέρα ILive2LoveMe και καλώς επέστρεψες!!! Πολύ ωραίες φωτό από την Κέρκυρα που γνωρίζω πολλά μόνο εκ διηγήσεων και οδοιπορικών φίλων. Εγώ δεν είχα την τύχη να έρθω ποτέ, αλλά πάντα την έχω στους εκ των ουκ άνευ προορισμούς... Κοντύτερά της έχω βρεθεί συχνά απο τα 30000 πόδια, όπου συνήθως έχουμε αναταρράξεις...

"έβλεπα ένα φεγγάρι που ήθελα να πιαστώ επάνω του απαλά. Σαν μια αράχνη που πλέκει τον ιστό της. Αυτό το άυλο, το άπιαστο, το μοναδικό. Φεγγάρι μου σ'αγαπώ. Αγαπώ κάθε στιγμή μαζί σου."

Τώρα τι να πω εγώ για αυτό! Αγαπούμε κι εμείς τις στιγμές που μας μοιράζεσαι!!!

Τα φιλιά μου και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

ILive2LoveMe είπε...

Αναστασία μου! Πες μου ότι εκεί κοντά είσαι και αλήθεια θα κοπώ! Μένει ένας φίλος στο Σιδάρι, και συναντηθήκαμε στον Αγ Γεώργιο για μπάνιο! Αχ αχ δεν με συγχωρώ! , αλλά με τις επισκέψεις και τα του γάμου μπλέξαμε! Και δεν καθήσαμε πολύ μια βδομάδα μόνο, και δεν ξέραμε που να πρωτοπάμε! Υπόσχεση λοιπόν την επόμενη φορά , θα έρθω να σε επισκεφτώ! Αυτό το υπόσχομαι!
Πολλά πολλά φιλάκιααααααααααα! Μου έλειψες!

Mahler καλώς σας βρήκα! Μου λείψατε τρομερά το λέω και το εννοώ! Αν η blogαγάπη είναι εθισμός τότε χαίρομε που νοιάζομε τόσο για όλους εδώ!
Πολλά φιλιά γλυκέ μου, καλό βράδυ!

Roadartist, μου έλειψες πολύ! Και τα ενημερωτικά ποστ σου που με τόσο χαρά διαβάζω κάθε φορά! Τι όμορφες και η φωτό από τη Βενετία που επίσης λατρεύω!
Θα συνηθίσουμε και πάλι, θα γκρινιάουμε, θα κλάψουμε από λύπη ή χάρα, θα γελάσουμε. Ένα μοίρασμα όλα! Από αυτά που είναι σαν το γλυκό του κουταλιού!
Πολλά φιλιά γλυκιά μου καλό βράδυ!

Nikiplos, γλυκέ μου Nikiple , εγώ τι να πω, που τα φεγγάρια που αντικρίζω ζυγώνουν τη ζωή μου για να δώσουν το φως τους στη δική μου καθημερινότητα και να με κάνουν μέσα από τις γραμμές τους να τα αγαπώ και να τα νοιάζομαι.
Να αυξάνουν την επιθυμία μου ,να τα βλέπω, την αγωνία μου όταν κάπιο δεν αντικρίζω για αρκετό χρόνο, το πάθος μου για τις γραμμές που φαίνονται σαν δικές μου αλλά δεν είναι. Το χαμόγελο που αφήνουν στα χείλη μου. Για όλα αυτά και άλλα πολλά , είμαι χαρούμενη που μοιράζομαι μαζί σας.
Δεν λείπει κάτι άλλο εκτός από την αφή :)
Αλλά μήπως και το φεγγάρι δεν το αγαπώ έστω κι αν ποτέ μου δεν το άγγιξα?
Πολλά φιλιά γλυκέ μου Nikiple καλό βράδυ!

Μου λείψατε πολύ βρε παιδιά! Τόσο πολύ που αληθινά δεν το περίμενα πως με κάθε σχόλιο , κάθε παρουσία θα έκανα σαν μικρό παιδάκι από τη χαρά μου. Συνειδητοποιώ όμως ότι η χαρά μου είναι μεγάλη έστω και σαν ανήλικας, κι αυτό μ'αρέσει. Έχει απομείνει και μια παιδικότητα, ευτυχώς!

Unknown είπε...

καλως μας ηλθες κουκλα.καλη προσαρμογή και πολλα φιλια,έτσι για το καλωσορισμα

BUTTERFLY είπε...

Καλωσορισες!
Αγαπημενο νησι η Κερκυρα κι απο ο,τι φαινεται περασες ομορφα.
Βλεποντας τις υπεροχες φωτογραφιες σου, αναρρωτιεμαι...αραγε, μας αξιζει τοση ομορφια;

Angel Vs Life είπε...

panta tetoia :o)

ILive2LoveMe είπε...

βασιλης σπανουδακης, Σ'ευχαριστώ Βασίλη μου, καλώς σας βρήκα και πάλι. Ευχαριστώ και για τα φιλιά και το καλωσόρισμα! Να είσαι πάντα καλά!

butterfly, Πεταλούδα μου αγαπημένη, ειλικρινά είναι το αγαπημένο μου νησί. Ε για να μας αφήνει ο Θεούλης να τη δούμε μας αξίζει. Το θέμα δεν είναι αν αυτή η ομορφιά μας αξίζει. Το θέμα είναι πόσο εμείς αξίζουμε να βρίσκομαστε σε έναν τόπο τόσο όμορφο πέραν από κάθε πρόβλημα, και τι κάνουμε για να μπορούμε να βλέπουμε τον τόπο μας πάντοτε όμορφο.
Να είσαι καλά και να φτερουγίζεις σε τόπου όμορφους με τα μάτια και την ψυχή σου.
Πολλά φιλιά!

angel vs life, να είσαι πάντα καλά! Πάντα καλά να είναι για όλους, αλλά κι όταν δεν είναι όλα και τόσο καλά να τα ξεπερνάμε εύκολα.
Πολλά φιλιά !

Ταχυδρόμος! είπε...

Πολύ σε χαίρομαι για όλα αυτά που έκανες! Και καλώς μας ήρθεσ φυσικά. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά και να βρισκόμαστε φυσικά!

ILive2LoveMe είπε...

ταχυδρόμοοοοοοοοοος!! Μ'άρεσαν! λολ, ναι ναι να μαζευόμαστε, μου λείψατε όλοι. Στο καθήκον λοιπόν της καθημερινότητας (πω πω και έχω ένα κάτι με τα 'πρέπει' αλλά...) άλλα και στην μπλογκοσφαιρά μας παρακαλώ!
Πολλά φιλιά καλέ μου ταχυδρόμε!

Όναρ είπε...

Καλωσήρθες γλυκό κορίτσι..χαίρομαι πολύ που πέρασες τόσο όμορφα και χαίρομαι διπλά γιατί ευτυχώς αυτό το χειμώνα θα υπάρχετε κι εσείς που θα αντέχετε λίγο παραπάνω..Καλησπέρες απαιτητικές..

ILive2LoveMe είπε...

Όναρ, καλωσήρθα και καλώς σας βρήκα γλυκιά μου. Μου λείψατε πολύ όλοι εδώ. Ε τώρα εγώ να ευχηθώ οι αντοχές μας να αυξάνονται σε ότι κι αν είναι. Και οι ανοχές μας να έχουν όρια όμως γιατί εδώ το αυξητικό δεν και ότι καλύτερο πάντα.
Πολλά φιλιά και καλό απόγευμα.

Leviathan είπε...

kalo f8inoporo!!!iperoxes oi fotografies!!!kalimera!

3 parties a day είπε...

Otan ehei panselino kai niotho pos mou leipoun kapoioi anthropoi, koitazo to feggari kai leo apo mesa mou pos ki aftoi to idio kanoun. Opou ki an vriskontai. Ena einai to feggari. Gia olous mas...
Tote niotho gia ligo san na tous eho dipla mou...

ILive2LoveMe είπε...

Leviathan, καλώς ήρθες από εδώ! Σ'ευχαριστώ , πολύ χαίρομαι που σου άρεσαν οι φωτογραφίες. Ελπίζω κάποια στιγμή να αναρτήσω περισσότερες.
Καλό φθινόπωρο και σε σένα !:)
Καλό βράδυ , φιλιά.

3 parties a day, έχω μια περίεργη οικειότητα με τη πανσέληνο. Είναι σαν κάτι τόσο μακρινό να είναι ολοδικό μου. Μ'αρέσει που κοιτάμε το φεγγάρι:)Μ'αρέσει που δεν το κάνω μόνο εγώ με έναν όχι 'περαστικό' τρόπο. Μ'αρέσει που ανακαλύπτω πως κι εσύ και κάποιοι άλλοι το κοιτάζουμε και μας βγάζει σκέψεις και συναισθήματα.
Αυτό το συγκεκριμμένο φεγγάρι το Αυγουστιάτικο της φωτογραφίας, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Όπως δεν μπορώ να ξεχάσω και ένα συγκεκριμμένο ξημέρωμα, μια Ανατολή. Μια Ανατολή ολοδική μου σαν κι αυτά που ένιωθα.
Όταν ξέρω πως πάντα θα μου λείπει αυτό που δεν μπορώ να έχω,τότε κοιτάζω πάντα το φεγγάρι...
Καλό βράδυ γλυκιά μου, να είσαι πάντα καλά, και να βρισκόμαστε πάντα εκεί:) Φιλιά.

βιολιστης στη στεγη είπε...

Καλώς όρισες!
Αυτό το φεγγάρι! Ενα απ' τα ελάχιστα πράγματα στο κόσμο, που μοιράζεται ακριβοδίκαια και δωρεάν σε όλους τους ανθρώπους του πλανήτη...
Καλή σου μέρα!

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

Καλώς όρισες!!
Όμορφες οι εικόνες στις φωτογραφίες! Φαντάζομαι πόσο πιο όμορφες, αυτές που έφερες μαζί, μες την ψυχή σου!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

ILive2LoveMe είπε...

βιολιστης στη στέγη, καλώς σας βρήκα! Έτσι ακριβώς για το φεγγάρι. Να είμαστε καλά να το μοιραζόμαστε όλοι. Καλή εβδομάδα γλυκιά μου να είσαι πάντα καλά!
Φιλιά καλό βράδυ.

ανεμοσκορπισματα, ναι είναι πολύ όμορφες! Αυτές που κουβαλάω μέσα μου, ας μπορούσα να τις βγάλω προς τα έξω. Κάπου κάπου το κάνω κι αυτό. Το πάθος βλέπεις. Το πάθος δύσκολα θα αφήσει κάτι να παραμείνει κρυμμένο, όσο καλά κι αν το κρατήσει κρυφό για λίγο ή πολύ.
Φιλιά καλό βράδυ όμορφες εικόνες στις ψυχές και στις αναμνήσεις όλων μας εύχομε!

prasino liker είπε...

Βρηκα πολλες ομορφες αλλαγες στο μπλογκ σου.Χρωματα εικονες λουλουδια ολα υπεροχα.Καλως ηλθες λοιπον.

ILive2LoveMe είπε...

prasino liker, καλώς σας βρήκα Λικεράκι μου. Πάντα χαίρομαι όταν είμαι ανάμεσά σας:). Ναι αποφάσισα να αλλάξω το look, ίσως κάποια στιγμή να το ξανακάνω αργότερα...
Χαίρομαι που σου άρεσε.
Καλό απόγευμα, πολλά φιλιά.

Antianemikos είπε...

Όμορφες φωτογραφίες και όμορφες αναμνήσεις... Που θα σου κρατάνε συντροφιά μέχρι το επόμενο καλοκαίρι...
Καλό χειμώνα...

ILive2LoveMe είπε...

antianemikos, σ'ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να έχουμε όλοι μέσα στο δικό του κουτάκι ο καθένας όμορφες αναμνήσεις!
Καλό βράδυ!