Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

Αναμνήσεις...

Καθώς κοιτάζω λοιπόν φωτογραφίες, κάποιες που τράβηξα φέτος και κάποιες από το παρελθόν, αποφάσισα να βάλω μερικές κι εδώ. Δεν υπάρχει λόγος... γιατί έτσι, λολ. Ήρθε στη σκέψη μου απλά να το κάνω. Ελπίζω να σας αρέσουν.






Στη διαδρομή Αίγινα - Πειραιάς , ακριβώς στη δύση του ηλίου.




Τα περασμένα Χριστούγεννα , Πολωνία.




Συγκρούσεις στη Βηρυττό , λίγο μετά τον πόλεμο του 2006 με το Ισραήλ, μπροστά σε κάποια νεοφτιαγμένα κτίρια.



Η Ανατολή που τόσο λατρεύω να βλέπω, στη διαδρομή Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα.


Ηλιοβασιλέμα και πάλι. Αυτή τη φορά στο Φάληρο.



Ένα από τα γραφικότερα κολπάκια που μου άρεσαν πάρα πολύ πέρσι το καλοκαίρι στην Κέρκυρα. Συγχωρέστε με , δεν θυμάμαι το όνομα.



Η καταπληκτική θέα από ένα cafe που καθήσαμε λίγο πριν επισκεφτούμε το Αχίλλειον, πέρσι το καλοκαίρι.




Το cafe που προανέφερα. Βρίσκεται ακριβώς πριν το Αχιλλείον. Παλιό σπίτι/αρχοντικό.





Και βέβαια πως να μην βάλω τη συγκεκριμμένη φωτογραφία ,αφού είχαμε πεθάνει στα γέλια έχοντας τον τρελοκερκυραίο κουμπάρο μου να φωνάζει στον κόσμο "πάμε όλοι πιπί του". (άλλο να σας το λέω και άλλο να το ζείτε) ροφλ.





Καλαμάκι beach, στη βόρεια Κέρκυρα αν θυμάμαι καλά. Όχι τα κορίτσια δεν ξενυχτάνε μόνο, αλλά κάνουν και εγκαύματα μαζί με αμμόλουτρο.



Δεν θα μπορούσα να παραλείψω άλλο ένα ηλιοβασίλεμα. Η θέα ήταν καταπληκτική από το Κανόνι στην Κέρκυρα, με φόντο από τη μια το αεροδρόμιο (που βλέπεται τον διάδρομο), και από την άλλη την Παναγιά τη Βλαχέρνα και το Ποντικονήσι (που δεν βλέπεται εδώ).

Ας σταματήσω όμως εδώ για σήμερα, γιατί θα θέλω 1000 μπλογκς για να βάλω φωτογραφίες. Ελπίζω να τις απολαύσετε.

ΥΓ. Νομίζω πως αν κλικάρετε τις φωτογραφίες θα τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

18 σχόλια:

Sophia Kollia είπε...

Πολύ ωραία και ρομαντικά τα ηλιοβασιλέματα! Η Κέρκυρα είναι ένα ονειρεμένο νησί, και ελπίζω η ζωή να είναι καλή για τους κατοίκους.
καλημέρα

faraona είπε...

Aaaaa!!!Ααααα!!!
Κερκυρα Κερκυρα με το Ποντικονησι
με τα καντουνια τα στενα
που ταχω σεργιανισειει ει ει...

Τζενουλα μου με ελιωσες!Κουκλιστικοι δεν ειναι οι Κορφοί ε?

φιλια

nikiplos είπε...

Καλημέρα... Σε ευχαριστούμε που μοιράζεσαι αυτές τις φευγαλαίες ματιές απο τη ζωή σου μαζί μας... και τις πιο όμορφες βέβαια... ο Όσκαρ Ουάιλντ είπε ότι τα ταξίδια είναι "μικρές ζωές μες τη ζωή μας". Κι ανάμεσά τους εκεί η Βυρηττός... έτσι για να μην ξεχνιόμαστε σαν χαζοχαρούμενα και να ρίχνουμε και μια λοξή ματιά στην πραγματικότητα πίσω απο τα λούσα και τη χλιδή...

Σε ευχαριστούμε απο καρδιάς, να έχεις τα φιλιά μας...

ILive2LoveMe είπε...

Sofia, Καλημέρα Σοφία μου. Λατρεύω τα ηλιοβασιλέματα, όπως και το χάραμα. Πάντα τραβάω φωτογραφίες όταν και όπου βρέθω τις συγκεκριμμένες ώρες. Έχω πολλές ακόμη αλλά θα έπρεπε να ψάξω να τις βρω. Η Κέρκυρα για μένα είναι αγάπη μεγάλη! :)
Πολλά φιλιά καλή σου μέρα Σοφία μου.

Faraona, Αναστασία μου λιώνω για την Κέρκυρα! χαχα Είδες καλά που μου θύμισες το όνομα! Στην Κέρκυρα έχω τραβήξει τις περισσότερες φωτογραφίες. Είναι το μοναδικό νησί που είπα πως μπορώ να ζήσω εκεί. Ας με ξεχάσουν όλοι μέρα στο Λιστόν χαχα δεν θα έχω πρόβλημα. Καφεδάκι και ταβλάκι.
Κουκλίστικη είναι όλη η Κέρκυρα, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Από τα αξιοθέατα μέχρι και τα χωριά της.
Πολλά φιλάκια καλή μέρα να έχεις Αναστασία μου.

Nikiplos, καλέ μου Nikiple, λατρεύω να ταξιδεύω όποτε να μπορώ. Έχω χιλιάδες φωτογραφίες, γιατί είναι το μόνο που μπορώ να κρατήσω εκτός από τα αποτυπώματα που αφήνουν τα ταξίδια στο νου μου.
Όσο για τη Βυρηττό έχω βρεθεί εκεί πριν τον πόλεμο του 2006. Έχει πολλές ομορφιές ο Λίβανος σαν χώρα, και είναι κρίμα να έχουν καταντήσει μια χώρα μόλις 5.000 ψυχών έτσι όπως είναι.
Ίσως κάποια στιγμή να κάνω ένα ποστ για να περιγράψω το Λίβανο έτσι όπως τον είδα εγώ μέσα από τα δικά μου μάτια.
Η φωτογραφία είναι σταλμένη από φίλους που έμεναν εκεί. Και είναι τραβηγμένη στα δυτικά προάστια στις περιοχές που η Χεζμπολάχ κυβερνάει.
Πολλά φιλιά καλέ μου Nikiple να έχεις μια υπέροχη μέρα.

Ένδειξη ζωής είπε...

Εγώ ψηφίζω χιόνι!!!!
Ότι πιο δροσερό μπορούσαν να δουν τα ματάκια μου αυτό το ζεστό μεσημέρι που ομολογουμένως είμαι έτοιμη να εκραγώ...
Γιατί πάντα όταν χρειάζεσαι ένα χαρτί αυτό έχει φροντίσει κι έχει κρυφτεί ώστε να σου κάνει τα νεύρα κουρέλια...για να βρεθεί μετά ως δια μαγείας;;;; Αναρωτιέμαι η έρμη!

Έκανα ένα break για μια βόλτα στα αγαπημένα μου blogs μήπως και το χαρτάκι(εκκαθαριστικό εφορίας )θέλει το χρόνο του για να φανερωθεί!
Πολλά φιλιά

BUTTERFLY είπε...

Αντικρουομενες φωτογραφιες...απο τη μια ηλιοβασιλεματα και παραλιες και απο την αλλη χειμωνας και πολεμος...καθε μια τους μοναδικη εικονα και μοναδικη εμπειρια. Οσο για την Κερκυρα, τι να πει κανεις; Ειναι πανεμορφη και μαγευτικη!

Morpheus είπε...

Υπέροχες πραγματικά...
Καλό μεσημέρι καλή μου !

ILive2LoveMe είπε...

eternal dreamer, το λατρεύω το χιόνι! Είμαι παιδί του χειμώνα στην ουσία, μόνο που ο χειμώνας δεν μου προσφέρει διακοπές εκτός από αυτές των Χριστουγέννων.
Πολλά φιλιά καλή μου.

butterfly, ναι αντικρουόμενες καλή μου, και το όμορφο και το άσχημο. Μήπως και η ζωή έτσι δεν είναι?
Η Κέρκυρα είναι μαγευτική!
Καλή σου μέρα φιλιά.

morpheus, να είσαι καλά! Αγαπώ πολύ τις φωτογραφίες αφού εκεί αιχμαλωτίζονται αναμνήσεις. Πολλά φιλιά , καλή μέρα.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

΄Ομορφεεεεεες!!!!!
Παλαιοκαστρίτσα η παραλία μήπως;

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

prasino liker είπε...

Πολυ ομορφες οι φωτο.Να σου ευχηθω εστω και καθυστερημενα καλο υπολοιπο καλοκαιρι.Εδω ενας χαμος απο τους φιλοξενουμενους στο σπιτι.Ασε που πρεπει να κλεισω ραντεβου για να χρησιμποποιησω το computer.
Θα τα ξαναπουμε.

ILive2LoveMe είπε...

Γλαρένια μου γλυκιά. Όχι η Παλαιοκαστρίτσα έχει 3 μικρά κολπάκια. Είναι οι Κορφοί από ότι είπε η Φαραόνα μας που τα ξέρει καλά εκεί.
Πολλά φιλιά και σε σένα γλυκιά μου, καλά να περνάς!

prasino liker , μας έλειψες εδώ! Α είναι ωραίο το σπίτι να είναι γεμάτο! Το ίδιο παθαίναμε κι εμείς κάποτε που είχαμε ένα εξοχικό στην Κρήτη. Κάθε καλοκαίρι δεν προλαβαίναμε να φιλοξενούμε κόσμο. Είναι πολύ όμορφο, αλλά βγαίνει και κούραση από αυτό , ιδίως όταν είναι μαζί με την οικογένεια γύρω στα 17 άτομα λολ. Αλλά την υγεία μας να έχουμε και τα σπίτια μας ανοιχτά για όλους τους φίλους! Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και σε σένα καλή μου. Να περνάς υπέροχα!
Φιλιά και καλό βράδυ.

mahler76 είπε...

Πολύ όμορφες οι φωτός. Καλή σου μέρα :)

ILive2LoveMe είπε...

Mahler, ευχαριστώ γλυκέ μου, να έχεις κι εσύ μια υπέροχη μέρα. Φιλιά.

Όναρ είπε...

Δεν έχω επισκεφτεί ποτέ την Κέρκυρα..βρήκα όμως έναν ακόμα λόγο να το κάνω συντομότερα..Καλησπέρες ηλιοβασιλεμένες αν και μεσημεριανές..

ILive2LoveMe είπε...

όναρ, καλώς ήρθες να πω πίσω? ή όχι ακόμη? Είναι η 4η φορά που πάω στην Κέρκυρα τη λατρεύω. Και κάθε φορά έχω και κάποια καινούρια πράγματα να δω που δεν είδα την προηγούμενη. Φέτος όχι πολλά πια αλλά εντάξει. Κάποιες μικρές παραλίες μου έμειναν και το Μον Ρεπό, που πήγαινα πάντα όταν ήταν κλειστό λολ. Κατά τ' αλλά το έχω πει, είναι το μοναδικό νησί που θα μπορούσα να ζήσω μόνιμα. Να ξεχαστώ για ώρες στο Λιστόν και στα καντούνια είναι το καλυτερό μου!
Πολλά φιλιά γλυκιά , καλό απόγευμα και όμορφο ηλιοβασίλεμα!

entelech1a είπε...

Τις ειδα και ζηλεψα..

ILive2LoveMe είπε...

entelech1a, καλώς ήρθες εδώ! Μακάρι να μπορέσουμε να βρεθούμε εκεί που βλέπουμε και μας αρέσει. Κι εγώ που τις βλέπω αν και είμουν εκεί θα ήθελα να ξαναπάω. Καλή σου μέρα κι ευχαριστώ που πέρασες από εδώ.

3 parties a day είπε...

Ωραίες φωτογραφίες βγάζεις...