Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

Κάτι να πούμε...


Αυτές τις τελευταίες μέρες λοιπόν, δεν ξέρω γιατί και πως νιώθω μεγάλη τεμπελιά στην κυριολεξία. Κάτι οι μικροκαύσωνες, κάτι η προσμονή των διακοπών. Βέβαια δεν είμαι το άτομο που μπορώ να γίνω ιδιαίτερα τεμπέλικο. Δεν μπορώ να καθήσω και να μην κάνω τίποτα. Δεν έχω ησυχία... Πάντα κάτι θα κάνω, με κάτι θα ασχοληθώ.

Οι μικρές εξορμήσεις σε διάφορες κοντινές περιοχές για μπάνιο ή έστω και για μια απογευματινή βόλτα , βοηθούν αρκετά μπορώ να πω στο να ξεφύγω λίγο από την καθημερινότητα. Έτσι λοιπόν, μην έχοντας τίποτα ιδιαίτερο να πω, θα σας βάλω κάποιες από τις φωτογράφιες που τράβηξα, και μου αρέσαν λιγάκι σε σχέση με τις υπόλοιπες. Πρέπει να σας πω , πως έχω 3 μεγάλα βίτσια (δεν ψάχνω παραπάνω ίσως βρω κι άλλα) τα παπούτσια (κλασσικό θηλυκό?είμαι 3 σαρανταποδαρούσες μαζί, το ομολογώ), τα γυαλιά (εγώ και το κατάστημα οπτικών στην κυριολεξία), και οι φωτογραφίες (έχω χιλιάδες φωτογραφίες τοπίων κυρίως από τα μέρη που έχω πάει ή μπορεί να βρεθώ καθημερινά και να μου αρέσει οτιδήποτε).

Η επάνω φωτογράφια, είναι από ένα μέρος που ποτέ μου δεν συμπάθησα, τον Ασπρόπυργο (ας με συγχωρέσουν οι κάτοικοι εκεί). Είναι μια καθαρά βιομηχανική και δυστυχώς λόγω κάποιων γεγονότων όχι και τόσο καλόφημη περιοχή. Κοντινή όμως στην Αθήνα για μια βόλτα, ένα κάφε, μια ποικιλία για ουζάκι... Παρ' όλα αυτά , είχα να πάω πολλά χρόνια, και εφ' όσον βρέθηκα εκεί , μου άρεσε η στιγμή που ο ήλιος έδυε , και τράβηξα τη συγκεκριμένη φωτό που βλέπετε παραπάνω.

Και για να πω και τα καλά. Σαν περιοχή έχει ομορφύνει σε σχέση με το παρελθόν. Οπότε μια απογευματινή βόλτα εκεί δεν είναι άσχημη. Στην παραλία υπάρχουν ταβερνάκια και καφετέριες, που μπορείτε να καθήσετε.









Το βλέπετε το πουλί ? λολ ήθελα λοιπόν να τραβήξω το συγκεκριμμένο γλάρο φωτογραφία (μάλλον θέλετε κιάλια για να τον δείτε το ξέρω), και πως να τον τραβήξω τον γλάρο από το κινητό παρακαλώ... Αλλά ας όψεται το κεφάλι μου :D Ήθελα το γλάρο φωτό , τέλος.























Πάμε στην επόμενη φωτό. Μια φωτό διόλου επαγγελματική από το Χαλκούτσι όπου βρέθηκα για μπάνια την προηγούμενη εβδομάδα. Και αυτή η φωτό από κινητό αφού δεν είμαι πάντα οργανωμένη κι έτσι η ψηφιακή είχε παραμείνει στο συρτάρι παρέα τα λοιπά αγαπητά πράγματα. Όποιος όμως έχει τη μύγα (της φωτογραφίας στην προκειμένη περίπτωση), κάνει ότι μπορεί. Αυτή λοιπόν είναι μία από τις πολλές που τράβηξα εκεί.








Σαν περιοχή δεν με ξετρελλένει το Χαλκούτσι. Δεν είναι όμως άσχημα για μια κοντινή εξόρμηση αφού είναι δίπλα από τον Ωρωπό, που έχει και αρκετές ταβέρνες/εστιατόρια και μπαράκια ανοιχτά από το πρωί. Έτσι μπορείς να συνδυάσεις ότι θες αφού σου δίνονται οι επιλογές. Να πάτε να πάτε.















Εδώ είμαστε δίπλα από την Κινέττα στους Αγ. Θεοδώρους. Όχι κι άσχημα, καθαρή θάλασσα (και καλύτερη από το Χαλκούτσι), με λευκό βότσαλο όπως βλέπεται (αν και είμαι φαν της άμμου, αλλά η άμμος κολλάει, ενώ με το βότσαλο δεν λερώνεσαι), πολλά ταβερνάκια και καντίνες ακριβώς εκεί που είναι η ξύλινη κατασκευή, σε όλο το μήκος της παραλίας. Πολλές οικογένειες όπως είδα παιρνούν τη μέρα τους εκεί, αφού προσφέρει όμορφη σκιά κάτω από τα δέντρα, και μπορούν να προμηθευτούν φαγητό, νερό κτλ.




Οι Αγ. Θεόδωροι είναι μια πολύ τουριστική περιοχή (όπως διαπίστωσα) στο παρελθόν πήγαιναν λιγότερα άτομα, αυτοί κυρίως που είχαν εξοχικά. Τώρα είναι μια αρκετά πυκνοκατοικημένη περιοχή, και με πολύ εγχώριο τουρισμό.


Γεγονός πως είχα χάσει επεισόδια, αφού οι δικές μου εξορμήσεις είχαν ως βάση τις Σπέτσες, (μ'αρέσει πάρα πολύ το συγκεκριμένο νησί) και όπως είπα τα υπόλοιπα του αργοσαρωνικού. Έτσι λοιπόν η επαφή με πολλά άλλα μέρη κοντινότερα είχε χαθεί. Φέτος όμως σκέφτηκα να πάως προς όλα αυτά τα μέρη που τα τελευταία χρόνια δεν πήγαινα, κυρίως γιατί απεχθάνομαι την κίνηση στην εθνική, και επίσης επειδή φρικάρω με τα ατυχήματα.

Αυτή είναι μία απλή φωτογραφία τραβηγμένη εν κινήσει μέσα από το αυτοκίνητο (με το κινητό , ω ναι ) από την παλιά εθνική οδό. Δεν ξέρω για εσάς εμένα μ'αρέσει.

Και βέβαια μου λείπουν φωτογραφίες ακόμη από τη Χαλκίδα που κι εκεί βρέθηκα πρόσφατα, από τη Λούτσα, Σπάτα που είμουν σήμερα το βράδυ για φαγητό. Ανακάλυψα πως η Λούτσα έχει γίνει ένα πολύ όμορφο μέρος με πολύ νυχτερινή ζωή και όχι μόνο, μεγάλη παραλία για τη βόλτα ή το μπάνιο σας, το καφέ ή το φαγητό σας. χμμμ τώρα που το σκέφτομαι, από τα μέρη που προανέφερα μάλλον τη Λούτσα θα διάλεγα τελικά.

Αλλά βρε παιδιά. Ένα πράγμα που πραγματικά με έχει συγκλονίσει και το λέω γιατί θέλω να προσέχουμε όλοι. Πολλάααααααα εκκλησάκια στην εθνική οδό, πολλά μικρά εκκλησάκια παντού από τη μια περιοχή ως την άλλη. Τόσα πολλά ατυχήματα στην Ελλάδα. Τόσο απρόσεχτοι οδηγοί. Τόσοι πραγματικά ΗΛΙΘΙΟΙ ας μου συγχωρεθεί η λέξη. Δεν έπρεπε να είχαν πάρει δίπλωμα όλοι αυτοί. Πραγματικά δεν έπρεπε. Το τιμόνι δεν είναι ταχύτητα και μαγκιά. Είναι κατεύθυνση , προορισμός, διασκέδαση, γυρισμός.

Γι αυτό όποιος θέλει να τρέξει καλά θα κάνει να πάρει έναν εξομοιωτή. Και πολύ του είναι δλδ άντε γιατί πολύ νευρίασα , ναι ναι με τα μικρά εκκλησάκια που είναι γεμάαααααατος ο δρόμος από την Αθήνα μέχρι όποια πόλη κωμόπολη βγαίνω να πάω. Βλέποντας μια μάνα να ανάβει το καντήλι του παιδιού της και να κλαίει πάνω από αυτό.

Κρατήστε το τιμόνι και με τα δύο χεράκια, μη τρέχεται , μη προσέχετε μόνο για εσάς. Προσέχεται και τους υπόλοιπους. Γιατί υπάρχουν πολλοί τρελοί που δεν υπολογίζουν καλά και δεν ξέρουν τίποτα.

Μη θεώρησετε κανένα αυτοκίνητο ασφαλή. Δεν είναι. Η μόνη ασφάλεια είναι το δικό μας μυαλό. Η δίκη μας σκέψη. Η δική μας σωστή αντίδραση και κατανόηση του τι είναι το αυτοκίνητο , και για ποιό λόγο το χρησιμοποιούμε.

ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

και κοιτάξτε κι εδώ , κι αν σας αρέσει αυτό τότε ...

http://www.vasilisp.com/blogs/asimonis/index.php/category/bampa-min-trechis/
Σας προειδοποιώ πως οι φωτογραφίες είναι ανατριχιαστικές. Μπράβο του κυρίου που τις έβαλε και μπράβο του για το μήνυμα που περνάει. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο εγώ προσωπικά θα τις έβαζα στο δικό μου μπλογκ. Αλλά ίσως αν αρχίσουμε να βλέπουμε, βάλουμε μυαλό. Ίσως. Μην προσβληθεί η αισθητική σας, αλλά το μυαλό σας και το μυαλό όλων. Το κακό δεν αργεί να γίνει, και δεν θα μείνει μακριά μας αν εμείς δεν ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ.

Αυτά από μένα. Σας κούρασα το ξέρω. Πήγα σε μέρη που είχα να βρεθώ χρόνια . Μου άρεσαν άλλα λιγότερο άλλα περισσότερο. Όλα όμως είχα κάτι να μου δώσουν και κάτι μου άρεσε. Να πάτε όποτε μπορείτε και όποιοι μπορείτε.

Δεν ξέρω αν τολμών νικά , αλλά σίγουρα κάτι βγάζει ;) Έστω και μια φωτογραφία από το κινητό (ροφλ).




31 σχόλια:

Morpheus είπε...

Καλημέρες ... Να περνάς όμορφα !

Ταχυδρόμος! είπε...

Θέλω διακοπές!

nikiplos είπε...

Καλημέρα... Ilive2loveme...
Τι ωραίες οι φωτό!!!
Δεν μας πειράζει που είναι απο το κινητό σου... ξέρεις είναι απλά μια ματιά σου, ένα βλέμμα σου που μας το στέλνεις... κι αυτό είναι όμορφο...

να περνάς καλά!!!

βιολιστης στη στεγη είπε...

Πραγματικά, μούχουν κοπεί τα πόδια!
Από τις φωτογραφίες των ατυχημάτων φυσικά.
Νά περνάς πάντα καλά, και με ασφάλεια!

ILive2LoveMe είπε...

morpheus , τις καλησπέρες μου, να περνάμε όλοι όμορφα! Το αξίζουμε πιστεύω , να ξεφύγουμε λιγάκι μέσα από την ανία της καθημερινότητάς μας. Φιλιά πολλά , ευχαριστώ!

ταχυδρόμοοοοοοοοοοσ!! κι εγώ!!!!! Φιλιά!

nikiplos, μακάρι να μπορούσα να στείλω κάτι παραπάνω, αλλά ε και μια φωτό κάτι είναι τελικά.
Η ομορφιά είναι και στα βλέμματά σας, ναι σ'αυτά που δεν έχω δει ποτέ. Αλλά κάπως... σαν κάτι να γνωρίζω...
Να περνάς υπέροχα καλέ μου Nikiple! Φιλιά πολλά!

βιολιστης στη στέγη, κι εγώ έτσι ένιωσα όταν τις αντίκρυσα. Στην αρχή θέλησα να βάλω κάτι ηπιότερη στην εμφάνιση στο δικό μου μπλογκ. Ψάχνοντας βρήκα αυτό, και νομίζω πως είναι κάτι που τουλάχιστον οι Έλληνες οδηγοί πρέπει να δουν. Δυστυχώς η μάθηση είναι ελλειπής φαίνεται στα μυαλά μας. Μόνο με το κλάμα και τον πόνο μαθαίνουμε? Ελλάδα....
Να περνάς κι εσύ πάντα καλά γλυκιά μου και με ασφάλεια σαφώς, για όλους μας! Φιλιά πολλά!

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

ουφ απιστευτες οι φωτο απο τα ατυχηματα.τι να πω.φρικη..να σαι καλα και μακαρι να μην ξαναχασει κανεις τη ζωη του στο δρόμο.
οσο για τις υπολοιπες φωτο,σου ευχομαι αkόμη περισσότερες ομορφιές στα ματάκια σου και στην ψηφιακή.

ILive2LoveMe είπε...

Βασιλης Σπανουδάκης, Βασίλη μου μακάρι να μη ξεχάσει κανείς τη ζωή του στην άσφαλτο, όπως το είπες! Η φωτό στο site αυτό είναι ειλικρινά φρικιαστικές. Όμως μάλλον πρέπει να αφυπνίζεται και το μάτι και το μυαλό. Γιατί δύσκολα καταλαβαινουν οι Έλληνες οδηγοί , έστω και με αυτές.
Σ΄ευχαριστώ, μακάρι να είμαστε όλοι καλά, για να "φυλακίζουμε" πολλές ομορφιές και στα μάτια μας , και στις ψηφιακές μας, και στο κουτάκι των αναμνήσεών μας.
Φιλιά καλό βράδυ.

Σπύρος είπε...

Καλημέρα αγαπητή..τέλειες οι φώτος και το οδηπορικό όσο για τα εκκλησάκια μεγάλη ιστορία, έχουν γεμίσει όλους του δρόμους ελεος ποια..:) καλη μέρα....

ILive2LoveMe είπε...

Lockheart, καλή σου μέρα Σπύρο μου. Έλεος πια λέω κι εγώ μόνο που δυστυχώς οι οδηγοί δεν δείχνουν ούτε σταγόνα ελέους για τον εαυτό τους. Μακάρι κάποτε στην Ελλάδα να βάλουν μυαλό.
Φιλιά να έχεις μια όμορφη μέρα.

Angel Vs Life είπε...

auto me ta ekklisakia ki emena mou exei kanei megali entyposi.

ILive2LoveMe είπε...

angel vs life, για να είμαι ειλικρινής , είναι πολλά περισσότερα από ότι θυμόμουν εγώ προσωπικά. Δυστυχώς η άγνοια κινδύνου, η αφέλεια, και η δήθεν μαγκιά της προσπέρασης και της ταχύτητας οδηγούν στο θάνατο. Αγαπώ τη ζωή , και τη ζωή όλων, άρα προσέχω.. κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι.
Φιλιά , να έχεις ένα όμορφο απόγευμα.

faraona είπε...

Να περνας παντα καλα και νασαι υγειης και προσεκτικη .Κι οχι φωτο εν κινησει ε?

τα φιλια μου!

ILive2LoveMe είπε...

Αναστασία μου γλυκιά, ευχαριστώ! Κι εσύ το ίδιο να προσέχεις και να έχεις υγεία πάντοτε, κι όλοι όσοι αγαπάς. Την τελευταία την τράβηξα εγώ αλλά δεν οδηγούσα εγώ χεχε οπότε οκ. Δεν θα μπορούσα να το κάνω άλλωστε, ίσως να σταματούσα αν ήμουν μόνη.
Φιλιά πολλά πολλά!

Dee Dee είπε...

Καλημερα!

Εκλεψα το σχολιο σου για την οδηγηση και το εβαλα στο μπλογκ μου, επειδη ηταν πολυ πετυχημενο και δε θα μπορουσα να το διατυπωσω καλυτερα :):)

Καλη συνεχεια καλοκαιριου....ειμαστε ακομα στα μισα :)

ILive2LoveMe είπε...

dee dee, καλώς ήρθες, καλά έκανες και το έκλεψες , τιμή μου που σου άρεσε καλή μου:)και που το έκλεψες ε. Απλώς από τις τελευταίες εξορμήσεις έχω πάθει ένα κάτι με τα εκκλησάκια των ατυχημάτων στους δρόμους. Δεν πίστευα πως είχαν αυξηθεί με ταχύτητα που δεν μπορούσα να διανοηθώ.
Καλή συνέχεια καλοκαιριού και σε σένα γλυκιά μου, ναι ναι είμαστε ακόμη στα μισά. Καλά να περάσουμε! Ευχαριστώ που πέρασες από εδώ. Καλό σου βράδυ και πολλά φιλιά!

kat. είπε...

καλέ και εμένα..
με έχει πιάσει μια άρνηση για τα πάντα!

ILive2LoveMe είπε...

προσεκτικοί να γίνουμε αρνητικοί όχι. καλά και αρνητικοί αλλά σε ότι μας χαλάει.
φιλιά καλό βράδυ.

Όναρ είπε...

Είναι πάντα αναπάντεχο δώρο να μοιράζεσαι..Καλησπέρες παρεΐστικες..

ILive2LoveMe είπε...

Όναρ, καλησπέρες καλή μου Όναρ. Δεν υπάρχει πιο υπέροχο πράγμα:). Φιλιά , να έχεις ένα υπέροχο Σ/Κ!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Κουκλίτσα καλημέρα!!!!
Από όλα κρτώ αυτό: "....από την παλιά εθνική οδό. Δεν ξέρω για εσάς εμένα μ'αρέσει..."
ΚΙ' ΕΜΕΝΑ!!!!!!
;-))))

Από παραλίες δεν το συζητώ εντάσσονται όλες στις "ακατάλληλες"

Το βινττεάκι δεν τολμώ να το δω.... παθαίνω...

ΣΥΜΦΩΜΩ,
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλί και Γλαρένιες ακαλιές

ILive2LoveMe είπε...

Γλαρένια μου γλυκιά , και μένα μου αρέσει! Βλέπω από πιο κοντά τα μέρη που είχα χρόνια να δω. Θέλει πολύυυυυ προσοχή στους δρόμους, πάρα πολύ.
Οι φωτό είναι ανατριχιαστικές και το λέω , αν κάποιος δεν αντέχει καλύτερα να μη πάει εκει. Και πριν το ξεχάσω, προσπαθώ να δω το μπλογκ σου και δεν μπορώ! Μου λέει πως δεν υπάρχει πια! Τι μπορεί να γίνει με αυτό?
φιλιά καλή μου , καλό βράδυ και αύριο εύχομαι μια όμορφη κυριακή!

Sophia Kollia είπε...

Καλημέρα,
μακάρι να έχουμε λιγότερα εκκλησάκια φέτος..Και έχεις δίκιο, οι κοντινοί προορισμοί, είναι μια πολύ καλή πρόταση.
Καλές μακρινές η κοντινές βόλτες.

ILive2LoveMe είπε...

sofia , καλώς ήρθες:) ναι , εύχομαι κι εγώ το ίδιο, γιατί πραγματικά ένιωσα πολύ περιέργα. Σ'ευχαριστώ πολύ που πέρασες από εδώ! Καλές διαδρομές να έχουμε πάντα όλοι μας μακριά ή κοντά, και πάντα να επιστρέφουμε σώοι, γιατί κάποιοι μας αγαπούν και αγαπάμε κι εμείς κι αυτούς και τη ζωή.
Φιλιά και καλό σου βράδυ!

spyros1000 είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ,ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.....

Sideras είπε...

Ωραίες οι φωτογραφίες σου ,όπως και οι διακοπές σου, φαίνεται από αυτές. Πάντως ο γλαρός πρέπει να πετά με πολλή ταχύτητα : )))
Μιλώντας για ταχύτητα ,ναι ,να προσέχουμε στους δρόμους όλοι μας. Συνταρακτικές εικόνες.

Καλώς σε βρήκα και πρώτη πρωινή καλημέρα!!

ILive2LoveMe είπε...

spyros1000 , ναι δεν είναι κι άσχημες, τη νύχτα μόνο δεν βγάζει καλές. Βέβαια δεν συγκρίνονται με αυτές της ψηφιακής αλλά οκ. Τη δουλειά του τη κάνει.
Καλησπέρες και φιλιά.

sideras, καλησπέρα και καλώς ήρθες. Δεν έφυγα ακόμη για διακοπές, ανοίκω στους κλασσικούς του Αυγούστου. Αλλά κάποιες μικρές εξορμήσεις τις κάνω όποτε μπορώ αυτή είναι η αλήθεια. Ε δεν περνάω και άσχημα έστω και κοντά , ευτυχώς. Ο γλάρος... λολ έχω τουλάχιστον άλλες 5 φωτό του γλάρου εκτός από αυτή που επέλεξα να βάλω εδώ. Το κεφάλι μου βλέπεις... ήθελα γλάρο σε φωτό τι να κάνω!
Σ' ευχαριστώ που πέρασες, να περνάς καλά και να έχεις ένα όμορφο απόγευμα.
φιλιά!

roadartist είπε...

Καλησπερα σου :)))
Να περασεις ομορφα.. παντα οι μερες πριν την αδεια ειναι οι πιο βασανιστικες.. ολοι το παθαινουμε, κυριως οσοι ζουμε αθηνα.. :)
Ο Ασπρόπυργος δε μου αρεσει κ εμενα.. καλο βραδυ@μεγια το νεο λουκ του blog σου :)

ILive2LoveMe είπε...

Roadartist, καλησπέρα γλυκιά μου, καλώς ήρθες πίσω. Γεμάτη και χαρούμενη, εικόνες και αναμνήσεις. Ναι όντως , κι εγώ ακόμη για τις διακοπές. Αλλά δεν πειράζει, τα κοντινά δρομολόγια βοηθούν και αυτά.
Η Αθήνα επίσης μου αρέσει τα καλοκαιρινά βράδια. Να τριγυρίζω στα στενά της Πλάκας , του Θησείου, του Ψυρρή, σήμερα το βράδυ είμουν πάλι εκεί. Είναι όνειρο έστω και μέσα στη ζέστη. Έχει μια μαγεία η παλιά Αθήνα. Κι ας μη το συμερίζονται όλοι:)
Ευχαριστώ , ήθελα μια ανανέωση χεχε.
Να περνάς πάντα όμορφα κι εσύ! Πολλά φιλιά , καλό βράδυ!

Ένδειξη ζωής είπε...

Καλως σε βρίσκω καλή μου.
Πράγματι όμορφες οι φωτογραφίες σου και ειδικά για μας που απέχουμε από θάλασσα και οι διακοπές μας αργουν ακόμα...σε κανένα 20ήμερο...

Τα εκκλησάκια...τι να σου κάνουν οι Άγιοι όλοι μαζί όταν η οδήγηση στην Ελλάδα θεωρείται ακόμα μαγκιά και ειδικά σε συνδιασμό ενός 'καλού' αυτοκινήτου!

Και μη χειρότερα...Χαίρομαι για τους προβληματισμούς σου!

Να περνάς καλά και μια βουτιά για μας τους unlucky bloggers of the mainland :-)

ILive2LoveMe είπε...

Eternal Dreamer , καλώς ήρθες! Μεγάλη χαρά έχω όταν αποκτώ καινούριους φίλους:) Μεγάλη γιατί κάτι ακόμη θα μοιραστώ, κάτι ακόμη θα πάρω , κι άλλη μια αγκαλιά, κι άλλο ένα ζευγάρι μάτια.:)

Ναι δυστυχώς οι Έλληνες οδηγοί δεν ξεπερνούν το σύνδρομο της 'μαγκιάς'. Δεν καταλάβαινουν πως η μόνη πραγματική ασφάλεια είναι το δικό μας μυαλό και η δική μας προσοχή.

Αργούν λιγάκι και οι δικές μου διακοπές ακόμη, αλλά κοντά τις Κυριακές όπου μπορώ μια βουτιά την κάνω.
Να περνάς πάντα καλά κι εσύ! Και όλοι εύχομαι! Κι όταν το γκρίζο έρθει και σταθεί να φεύγει γρήγορα , τα ουράνια τόξα ανυπομονούν να βγουν κι αυτά για να μας ομορφαίνουν τη θέα.
Φιλιά σε ευχαριστώ που πέρασες , καλό σου βράδυ!:)