Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

Στο βάθος; Κανείς γλυκέ μου





Κοινώς 'έφαγες πόρτα' φίλε μου. Το εικονιδίο αφιερώμενο αν και ποτέ δεν θα το δεις , αλλά δεν πειράζει. Με ενόχλησες τρομερά , και θεωρώ τώρα , πως κακώς άφησα τον εαυτό μου να ενοχληθεί από έναν άνθρωπο σαν κι σένα. Βλέπεις όμως , μάλλον είμαι χαζή ή ευαίσθητη ή στεναχωριέμαι για το χάσιμο μιας φιλίας και κάθε είδους ανθρώπινης σχέσης, ιδίως όταν αυτό το θεωρούσα τόσο χρόνια κάτι τόσο σημαντικό.


Όμως ξέρεις τι γίνεται; Δεν μου το επιτρέπω πλέον. Ναι , ναι καλά το καταλάβες. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου πλέον να νιώσω ενοχλημένη από ένα άτομο σαν εσένα. Όσο ενοχληθήκα , ενοχλήθηκα , αυτό δεν αλλάζει. Αλλά όχι πια.


Και δεν ενοχλήθηκα για τα λόγια σου, αλλά για την αχαριστία σου, και τον τρόπο που προσπαθήσες να στρέψεις τα πάντα , να τα γυρίσεις όλα ενάντια σε κάποιον που δεν έκανε τίποτα από όσα του καταλογίζεις.


Ενοχλήθηκα γιατί δεν έμαθες να εκτιμάς ούτε τη βοήθεια, ούτε την αγάπη, ούτε τον καλό λόγο. Εσύ θα ενοχληθείς αργότερα γιατί μάλλον προς το πάρον έχεις ένα κενό στο μυαλό σου, ίσως γιατί αυτό σε συμφέρει. Και καλά κάνεις , καπέλο σου , που λέει και ο λαός.


Εγώ πάντως μέσα μου πιστεύω, πως ξέρεις πως είσαι λάθος. Το ξέρεις κατά βάθος , (στο πολύ βάθος είναι ακόμη μάλλον , αλλά καλή αρχή ). Έχεις όμως έναν τεράστιο εγωϊσμό που τον προσέχεις και τον τρέφεις ανάλογα. Να προσέχεις μόνο, να προσέχεις γιατί στη ζωή εκτός από τα πρόβατα που νομίζεις πως μπορείς να κοντρολάρεις υπάρχουν και οι λύκου γλυκό μου πλάσμα. Εκτός κι αν είσαι της οικογενείας... οπότε λόγος ανησυχίας ... μηδέν.


Για να είμαι ειλικρινής κουράστηκα. Με εξάντλησες θα έλεγα... δοκιμάστηκε η υπομονή μου και η κατανόηση μου , και μου τελείωσε. Βέβαια εσύ ποτέ δεν πίστεψες ή σκέφτηκες πως θα μου τελείωνε. Σωστά. Λάθος μου. Εγώ φταίω.


Μιας και η καλή μου θέληση έγινε έρμαιο της διαθεσής σου κάθε φορά. Μιας και η αγάπη μου έγινε 'αστυφύλακας' όπως είπες. Μιας και η ανεκτικότητά μου έγινε χαλάκι για να το πατάς και να σκουπίζεις και τα ποδαράκια σου όποτε σου έκανε κέφι. Μιας και η κατανόησή μου έγινε εκμετάλλευση πραγμάτων, ιδεών και πράξεων.




Όμως , μέχρι εδώ. Εγώ πόνεσα μέχρι εδώ , ενώ προσπαθούσα να βοηθήσω μια κατάσταση. Εσύ θα πονέσεις από δω και πέρα , όταν θα νιώσεις το κενό. Γιατί , έτσι πάνε αυτά. Τώρα αν δεν πονέσεις μπράβο σου! Δεν θα ήθελα αλήθεια να σε πονέσει οτιδηπότε. Εύχομαι όμως να μάθεις να εκτιμάς στη ζωή σου. Να μάθεις να αναλάμβανεις τις ευθύνες σου. Για να μπορέσεις να πας μπροστά.

Λυπάμαι που δεν έμαθες να εκτιμάς τη φιλία και την καλωσύνη. Μάλλον δεν είδες ποτέ πίνακες του Ελ Γκρέκο του Πικάσο και τόσων άλλων. Μάλλον δεν έμαθες ποτέ πως η φιλία είναι όπως και η ζωή , έργο τέχνης , που πρέπει να το φιλάς σαν κάτι ιερό. Μάλλον δεν ήπιες ποτέ ένα παλιό καλό κρασί για να ξεχωρίσεις την αξία του από το ξίδι. Μάλλον δεν έμαθες ποτέ τίποτα για τους αρχαιολόγους και τους συντηρητές. Γούστο σου...





Όμως μέχρι εδώ , όπως είπα και πριν. Το τόσο οικείο σήμα που βλέπεις εδώ ισχύει για σένα. Αφού υπάρχει πλέον απαγορευτικό στην πόρτα και στην καρδιά μου για σένα. Ξέρω , ξέρω , είναι νωρίς ακόμη κι έχω πικρία μέσα μου. Εντάξει, δεν εύχομαι και τίποτα κακό , θέλω μόνο να μείνεις μακριά από εμένα. Σου τελειώσα , όπως με τελείωσες . Αυτό είναι όλο.
Περαιτέρω φιλοσοφικές συζητήσεις, πιθανές λύσεις, κλάματα , γέλια , αγκαλιές , αγωνίες , βοήθειες και όλα τα σχετικά περί φιλίας, στην επόμενη πόρτα. Η δικιά μου έκλεισε , και έβαλε και σιδερένιες μπάρες. Συρτάκι και συναγερμό για τυχόν παραβίαση. Η παραβάση τιμωρείτε ε , να το θυμάσαι.
Με πολύ ειλικρινή αγάπη. Αγάπη , ναι, ναι.

35 σχόλια:

faraona είπε...

Τζενη καλημερα
Τωρα που εκλεισες την πορτα και καλως εκανες αφου τελειωσε κατι για σενα...
να δεις λιγο παιδι μου το κομματι σου που επιτρεπει σε τετοια ατομα να περνουν?Κι αν το ψηλαφισεις και το αναλυσεις καλο θα ειναι και να το αλλαξεις η να το προστατευσεις δεοντος.Ο εαυτος μας ειναι πολυτιμο πραγμα...χρειαζεται προστασια και αγαπη.
Να σε προσεχεις πιο πολυ την επομενη φορα.Ναι?
Γιατι το αξιζεις βρε Τζενη...το αξιζεις.

τα φιλια μου.

nikiplos είπε...

καλησπέρα..Ξέρεις κάθε φιλία που τελειώνει αφήνει πάντα αυτή την πικρή γεύση σαν το σταφιδιασμένο και αλλοιωμένο κρασί...

Ξέρεις όλοι μας έχουμε χάσει φιλίες κυρίως για λόγους που πολλές φορές δεν τους καταλαβαίνουμε ή για λόγους που καταλαβαίνουμε και ελπίζουμε να μην είναι αλήθεια...

Πάντως όταν σκέφτομαι τους φίλους που έφαγαν "πόρτα" από μένα, συνήθως τους σκέφτομαι έτσι ακριβώς όπως το περιέγραψες σαν ξύδι, σαπισμένο κρασί...

Υπάρχουν και οι φίλοι που παρέμειναν σπαθί, αλλά η ζωή σε χωρίζει. Αυτούς λοιπόν τους σκέφτομαι σαν το παλιό κρασί, το καλό όμως...

Για να συνεχίσω (αν μου επιτρέπεις) λίγο τη φλυαρία μου, ο κάθε νέος άνθρωπος που γνωρίζουμε δεν αντιστοιχεί πάντα στην "ετικέττα" του... Το κάθε νέο "μπουκάλι" μερικές φορές κρύβει εκπλήξεις..

Αυτό είναι ζωή, και τους ελαφρούς ανθρώπους άς τους να τους πάρει ο άνεμος μακριά σου... κράτα αυτούς που έχουν ειδικό βάρος....

Τη γλυκιά μου καληνύχτα και είθε γρήγορα να τον ξεχάσεις...

prasino liker είπε...

Καλησπερα μετα απο πολυ καιρο.Εσυ και μονο εσυ θα μπορεις να κρινεις αυτη την κατασταση.Σιγουρα η ζωη συνεχιζεται .Καινουργιοι δρομοι ανοιγονται.Ευχομαι το καλυτερο .Δεν γυρναμε πισω.Να το ξερεις και να εισαι σιγουρη γι αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Τράγικ. Καλό κουράγιο θα σου πω, ψυχραιμία και ηρεμία. Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, τώρα θα μου πεις, "γιατί να είναι στο δικό μου πρόγραμμα;;;". :-) Έτσι είναι, και μου το έχεις πει κι εσύ, το ξέρεις δηλαδή! Θα τα ξαναπούμε! καλό σου απόγευμα!

ILive2LoveMe είπε...

Faraona μου γλυκιά, αυτό το κομμάτι μου ψάχνω να βρω γιατί το θεωρώ ότι μονίμως πιάνομαι "κορόιδο". Φταίω όμως εγώ, γιατί δίνομαι πολύ και δένομαι ακόμη περισσότερο , έτσι νομίζω, δεν ξέρω. Δεν μετανιώνω, απλώς φιλίες ετών όταν χάνονται... σου φαίνεται κάπως. Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια γλυκιά μου Αναστασία. Πολλά πολλά φιλάκια!

Nikiplos, καλησπέρα κι από εμένα , ναι έχεις δίκιο. Τελικά η ζωή είναι μικρή για να τις προσθέτουμε 'βάρη' , καμιά φορά είναι καλύτερα να αποτινάζουμε ότι πάει να μας 'γκρεμίσει'. Έχω το ελλάτωμα να παγώνω κυριολεκτικά όταν κάποιος σπάει κάτι μέσα μου, και το άλλο μεγάλο ελλάτωμα που έχω είναι η άπειρη υπομονή μου και κυριολεκτώ. Γιατί κάνοντας εγώ υπομονή και ωστόσο προσπαθώντας, οι άλλοι θεωρούν ότι μπορούν να συνεχίσουν... Τέλος πάντων. Ας μείνουν αυτοί με το ειδικό βάρος όπως είπες κι εσύ, το εύχομαι για όλους μας. Πολλά φιλιά γλυκέ μου , καλή σου νύχτα.

prasino liker πόσο δίκιο έχεις! Για να είμαι ειλικρινής μια δόση νοσταλγίας υπάρχει, καμμιά φορά σκέφτομαι ότι και η συνήθεια τελικά παίζει ρόλο , και όχι μόνο στη συζυγικό βίο , αλλά σε οποιαδήποτε μακροχρόνια φιλική σχέση. Παρ' όλα αυτά θέλω ειλικρινά να κρατηθώ μακριά. Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση , πολλά φιλιά και καλό βράδυ!

thogias , καλησπέρα γλυκό μου. Όχι δεν αναρωτιέμαι γιατί στο δικό μου πρόγραμμα, ναι έτσι είναι αυτά. Βλέπεις στην προκειμένη περίπτωση ο dj δεν παίζει πάντα κομμάτια κατ' επιλογή αλλά ότι του αρέσει (dj=ζωή). Κι έτσι δεν με ξαφνιάζει. Με κάνει να λυπάμαι μόνο, όμως ξέρω πως θα περάσει. Αν κάτι ανίατο μπορεί να γιατρευτεί, τότε φαντάσου κάτι που ξέρουμε εκ των προτέρων πως ναι μεν θα πονέσει αλλά θα περάσει! Ίαση είναι το μυστικό. Ας έρθει γρήγορα ή αν αργήσει να γίνεται ο πόνος λιγότερο οδυνηρός κι εμείς πιο ανθεκτικοί. Πολλά φιλιά καλό σου βράδυ!

Σπύρος είπε...

Παιδούλα :)! το έγινε ; τι συνέβει ...στεναχωρήθηκα τωρα :(..κρίμα.. ευχομαι τουλαχιστον να εχει τελειωσει οριστικά το θεμα. Υπάρχει καποια ελπίδα ; αλλα με το υφος σου νομίζω οτι ολα εχουν τελειωσει η αποφάσεις ειναι ηδη σφραγισμένες, ξερεις εσυ καλυτερα απο τον καθενα. Δυστυχως συμβαίνουν και αυτα που μας πληγώνουν. Ευχομαι να εισαι παντα καλα φιλια πολλα :) μακια

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Εγ; δε λέω τίποτε... γιατί την έχω πατήσει πριν από σένα και εξάλλου,
τα είπα ΕΔΩ, άσχετο αν μερικοί με έκραξαν, εγώ πάντως διέγραψα οριστικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Φιλι και Γλαρένιες αγκαλιές

ILive2LoveMe είπε...

Lockheart , είναι από αυτά που μας συμβαίνουν και μας αδειάζουν εντελώς. Γιατί μας τελείωσε και τελειώσαμε... τι να κάνουμε θα περάσει κι αυτό όπως πέρασαν τ'άλλα τα μικρά τα μεγάλα θα περάσει κι αυτό (λέει το άσμα του Πάριου, και εγώ το σιγοτραγουδώ). Καλά κάνουν και μας πληγώνουν Σπύρο μου για να βάζουμε μυαλό (αν και οι άνθρωποι δεν αλλάζουμε εύκολα). Μια γρατσουνίτσα εδώ μια πληγίτσα εκεί, ε που θα πάει θα διορθωθούμε κάποτε (λες; χαχα) Ευχαριστώ πολύ γλυκέ μου, πολλά φιλιά και σε σένα και καλό βράδυ! Μάκια!

Γλαρένια μου γλυκιά, το διάβασα και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν έχω προβλήμα με τα 'τελειώματα' ξέρω πως και αυτά είναι μέρος της ζωής μας , και καμιά φορά η καλύτερη κάθαρση. Η αχαριστία με πειράζει. Όπως και η λασπολογία. Και ειδικά από άτομα που δεν είναι άμεμπτα (δεν κρίνω, γιατί ποτέ δεν μ'άρεσε να κρίνω, όλοι έχουμε τα μεριδιακιά μας σε κάποια πράγματα). Αλλά... δεν ανέχομαι ούτε δέχομαι κανέναν να έρχεται ως ένας νεότερος άγιος το λιγότερο , και πόσο μάλλον να διαστρεβλώνει καταστάσεις και πράγματα ανάλογα το συμφέρον. Αυτά δεν συνεχίζω , νομίζω είναι περιττό, και φουντώνω κυριολεκτικά όταν το σκέφτομαι. Ευχαριστώ για την υποστήριξη καλή μου Γλαρένια πολλά φιλιά και καλό μήνα!

Ταχυδρόμος! είπε...

Η απράβαση είναι πάντα εκέι και μας περιμένει.. Γελά. Δεν αγωνιά. Γιατί ξέρει. Πως θα την κάνουμε. Αργά ή γρήγορα.

Καλημέρα!

ILive2LoveMe είπε...

Ταχυδρόμοοοοοοοοοος ! ! , καλέ μου ταχυδρόμε, η κανόνες είναι για να παραβιάζονται ε? Ναι το ξέρω για την παράβαση, και ειδικά η συναισθηματική ακόμη κι αν είναι φιλική είναι επικίνδυνη. Κάπου κάπου πάω να λυγίσω, αλλά δεν θέλω γιατί τώρα πια ξέρω πως δεν αξίζει να δεχτώ το συγκεκριμένο παραβάτη. Αφού το έκανα ήδη στο παρελθόν, και δεν το αναγνώρισε γιατί δεν άλλαξε. Οπότε δεν καταλαβαίνω πως αν πρόκειται να επιτρέψω μια παράβαση στη ζωή μου (παραβίαση ενίοτε χαχα) να είναι από το ίδιο άτομο.
Φιλιά πολλά , καλό απόγευμα!

mad2luv είπε...

θα γραψω συντομα κατι παρομοιο..μου εκλεισε την πορτα,τωρα θα παρει τα α@#$%$#α μου...

Όναρ είπε...

Καταλαβαίνω ΑΚΡΙΒΩΣ πως νιώθεις και ξέρω ότι δεν είναι και το πιο ευχάριστο συναίσθημα..Από ότι διάβασα, μέχρι στιγμής το διαχειρίζεσαι καλά..μη σε πάρει όμως "από κάτω"..οι αποφάσεις περί φιλίας πληγώνουν πιο βαθιά από αυτές περί έρωτος, έτσι δεν είναι..; Καλημέρες με φιλιά και ευχές με κουράγιο..

ILive2LoveMe είπε...

mad2luv , γλυκιά μου καμιά φορά κάθε εμπόδιο σε καλό, όπως λέει η γνωστή ρήση. Εγώ έκλεισα την πόρτα και είχα ισχυρούς λόγους, διαφορετικά δεν θα το έκανα, γιατί πιστεύω πως το ανθρώπινο ον πέραν του "ρόλου" που έχει να παίξει σε αυτή τη ζωή , δεν είναι παιχνίδι. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά, Φιλάκια!

όναρ μου, αλήθεια είναι ναι, όταν μια φιλία ετών τελειώνει πονάς. Και όπως ξέρεις καμιά φορά στη ερωτική/συζυγική και κάθε είδους τέτοια σχέση με τα χρόνια ίσως έρχεται και η φθορά και είναι η συνήθεια αυτό που γίνεται πιο δυνατό (αυτή είναι μια πικρή αλήθεια), υπάρχει αγάπη χμμ μάλλον πονάς τον άνθρωπο που έχεις ζήσει μαζί και έχεις κάνει οικογενεία, τον αγαπάς , και μακάρι να μπορέσουμε να κρατήσουμε και τον έρωτα ζωντανό , αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι ενός έγγαμου βίου πιστεύω. Ίσως κάνω λάθος...
Όμως στη φιλία καμιά φορά μοιράζεσαι περισσότερα, κάνεις πράγματα για να βοηθήσεις και να στηρίξεις κάποιον και αυτά ακόμη υπάρχουν φορές που τα κρατάς και από το σύντροφό σου κρυφά, γιατί θεωρείς ότι πρέπει να σεβαστείς τη συγκεκριμένη φιλία. Ε βέβαια όταν ο άλλον είναι γαϊδούρι εντελώς... δεν συνέχιζω ξέρω πως με καταλαβαίνεις και γνωρίζεις τι θα έγραφα παρακάτω. Και ελπίζω να κρατήσω γερά χαχα γιατί καμιά φορά με πιάνει η "κατανόηση" που τη θεωρώ ένα από τα μεγαλύτερα ελλατώματα μου.
Πολλά φιλιά καλή μου , να έχεις ένα όμορφο βράδυ.

Roadartist είπε...

"Μάλλον δεν είδες ποτέ πίνακες του Ελ Γκρέκο του Πικάσο και τόσων άλλων. Μάλλον δεν έμαθες ποτέ πως η φιλία είναι όπως και η ζωή , έργο τέχνης , που πρέπει να το φιλάς σαν κάτι ιερό. Μάλλον δεν ήπιες ποτέ ένα παλιό καλό κρασί για να ξεχωρίσεις την αξία του από το ξίδι."

..συμφωνώ ..
Καποιος σε πληγωσε παρα πολυ, ολοι περναμε απο αυτο το σταδιο, και η απωλεια και η προδοσια τελικα ειναι καμματια της ζωης μας..
Προχωρα και μη ξανακοιταξεις πισω..

faraona είπε...

Tzενη μου
αν θελεις (δεν ξερω αν το εχεις κανει ηδη)πηγαινε απο τα δεξια της σελιδας μου στο flickr.Eκει ειναι ολα οσα φτιαχνω με περισσοτερες λεπτομερειες.

πολλα φιλια κοριτσι...

Angel Vs Life είπε...

einai tromero poso eukola synantame tous lathos anthropous, e? pantos min xreoneis ton eauto sou...

ILive2LoveMe είπε...

Roadartist, ναι γλυκιά μου αυτό ακριβώς θέλω να κάνω να μην κοιτάξω πίσω , ξέρω αλήθεια πως δεν αξίζει , αλλά καμιά φορά λυπάμαι, όχι για μένα την ίδια αλλά γι αυτά που νιώθω, πολλά φιλιά καληνύχτας.

Faraona μου γλυκιά ναι ναι το είδα ήδη , σ'ευχαριστώ για το info, φιλάκια πολλά καλή νύχτα.

angel vs life , δεν με χρεώσα όχι, χρέωσα μόνο ότι θα έπρεπε ίσως να καταλάβω ίσως... και αυτό που αλήθεια χρέωσα πολύ στον εαυτό μου είναι η απίστευτη υπομονή και ανοχή μου, έχω πολύ βλέπεις και από τα δύο και κυριολεκτώ δεν το λέω για να ξεσκονίσω το φτεράκι του καπέλου μου. τα θεωρώ ελλατώματά μου μεγάλα, δεν ξέρω αν έχασα ή αν κέρδισα , ίσως είναι και 50-50 και δεν με νοιάζει. Καλώς να έρθουν και οι "λάθος" άνθρωποι στις ζωές μας για να εκτιμήσουμε όχι τους σωστούς, αλλά τους λιγότερο λάθος.
Μη μας στερήσεις τον εαυτό σου από εδώ:)< αυτό πάει στο δικό σου ποστ που πριν λίγο άφησα ένα σχολιάκι , αλλά μου βγήκε να στο πω κι εδώ τώρα, φιλιά πολλά.

Morpheus είπε...

Πόσο σε καταλαβαίνω ...

kat. είπε...

είσαι πάρα πολύ καλή!
τα συγχαρητήρια μου..

ILive2LoveMe είπε...

morpheus, ευχαριστώ για τη κατανόηση , πιστεύω λίγο ή πολύ όλοι έχουμε περάσει το ίδιο. Φιλιά καληνύχτας.

kat, προσπαθώ , για να σου πω την αλήθεια έτσι μου βγαίνει, είναι κάτι πολύ αγάπη αλήθεια , και ένα είδος λύπης που κανονικά δεν θα έπρεπε να νιώθω, αλλά... μάλλον η κατανόησή μου η ρημάδα μου τα κάνει αυτά. Φιλιά πολλά , καλό βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

Τον τελευταιο καιρο χάθηκα λίγο..έψαξα να βρώ κάτι παραπάνω για μένα...και έχασα φίλους γιατί τους πόνεσα και δεν το άντεξαν, και με το δίκαιο τους...αλλά έμαθα και κάτι αλλο..Οι επιλογές μας είναι ουσιαστικά ό,τι έιμαστε, ό,τι κουβαλάμε..

Φταις, δεν φταις απλά προχώρα μπροστά..Άνθρωποι θα ρθουν και θα φύγουν πολλοι..και όταν ετοιμάζουν την "βαλίτσα" τους για να φύγουν, να θυμάσαι πως ένα κομμάτι της ζωής του ήτανε κάποτε για σένα..

..κράτα τα καλά, μόνο τα καλα..γιατί τα καλά είναι αυτό το μικρό κομματάκι της ζωή αυτών των ανθρώπων που σου έκαναν την τιμή να γράφουν μαζί με άλλα και το δικό σου όνομα..

καλησπέρα και κουράγιο..!

ILive2LoveMe είπε...

votsala sto pani, καλησπέρα μας έλειψες :) χαίρομαι που είσαι καλά πρώτα απ' όλα.
Όσο για τα υπόλοιπα ναι το ξέρω. Μόνο που εγώ έκανα το βήμα της φυγής αυτή τη φορά , απλά γιατί μου τελείωσε η ανέχεια και θεώρησα πως πέρασε στην εκμεταλλεύση.
Όλα καλά λοιπόν όσο κι αν πονάνε. Άλλα η παραμονή σε μια φιλία που ο ένας προσπαθεί και ο άλλος απλά σε χρησιμοποιεί, είναι και χάσιμο χρόνου και ψυχική φθορά τελικά.
Πολλά φιλιά , καλό απόγευμα.

Wolfgirl είπε...

Γειά σου..Είχα καιρό να μπώ βλέπεις το σχολείο με τις υποχρεώσεις του..Γλυκιά μου να προσέχεις παντα τον εαυτό σου κ να κοιτάς πάντα μπροστά....Η ζωή συνεχίζετε....

ILive2LoveMe είπε...

wolfgirl, καλώς μας ήρθες πίσω! Ναι γλυκιά μου τους ευατούς πρέπει να προσέχουμε και τους ανθρώπους που αγαπάμε. Εύχομαι να πήγαν όλα καλά με τις εξετάσεις. Άντε να σε βλέπουμε πιο συχνά από δω και πέρα. Πολλά φιλιά , καλό απόγευμα!

Ταχυδρόμος! είπε...

Βρε μαζί σου!

ILive2LoveMe είπε...

Ταχυδρόμοοοοοοοοοος ! ! κι εγώ μαζί μου είμαι! Φιλιάαααα!

ολα θα πανε καλα... είπε...

Δεν ξέρω τι να πω.Εύχομαι να βρει ο καθένας το δρόμο του.Από αυτά που γράφεις,είναι φανερό ότι υπήρξε μεγάλη παρεξήγηση και θυμός.

ILive2LoveMe είπε...

όλα θα πάνε καλά, ναι είμουν πολύ θυμωμένη, όχι πια, απλά τα συναισθήματα αλλάζουν και αυτό που απομένει είναι από τη μία, μια πικρία (το γαμώτο) και από την άλλη λες οκ ως εδώ ήταν, όλα καλά. Πολλά φιλιά, καλημέρα.

Roadartist είπε...

Καλη μου ευκαιρία να αλλαξεις αναρτησουλα..και να τα χωσεις στους μεγαλους που καθοριζουν τη τυχη μας.. :)))) Αν θες προσκληση κ σε σενα, εφοσον σου αρεσε.
Μονο βεβαια αν εχεις τη διαθεση, φιλακαι καλη εβδομαδα και πολλα μπλουμ ευχομαι (αντε να δουμε) στη θαλασσα :)

Unknown είπε...

απο τη μια πλευρά βλέπω τη θάλασσα,απο την άλλη ότι πήρε μαζί της,μοιάζουν καί οι φιλίες και οι σχέσεις με τα βρώμικα φύκια που αργά η γρήγορα θα τα ξεβρασει στην ακτή και θα ξεραθούν.Ας περιμένουμε την ανατολή ή τις μέρες μετά την πανσέληνο για να βρούμε νέους φίλους.τότε που η θάλασσα ηρεμεί και βγαίνει το κόκκινο φεγγάρι..καλή δύναμη

ILive2LoveMe είπε...

Roadartist, σ'ευχαριστώ θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ σύντομα με τακτ και προσοχή γιατί τώρα τελευταία έχω κάτι εκρήξεις... γενικώς. Σε ευχαριστώ και πάλι γλυκιά μου, Φιλιά καληνύχτας.

βασιλης σπανουδακης,καλωσήρθες , σ'ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια , ναι έτσι είναι. Μόνο που ξέρεις, δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να κάνουμε ξανά με την κυριολεκτική έννοια της λέξης φίλους. Δεν λέω όχι, δεν κλείνω την καρδιά μου, όμως η εμπιστοσύνη η ρημάδα... Σε ευχαριστώ και πάλι , Φιλιά :)

Unknown είπε...

επειδη εισαι και έτσι το αισθανομαι μια πολυ γλυκια ψυχουλα σου υπενθυμιζω κατι που λεγαμε παλια και ισχύει ,όσο κι αν έχουμε κουραστεί,δοκιμή,δοκιμάζουμε και βλέπουμε...Θα μου πεις ναι εντάξει έτσι ξεκινούν και μετα...όμως δεν γίνεται να ανπνέουμε μόνοι,όσο κι αν μας πουλούν ή μας την πέφτουν,να ναι καλά και συνεχίζουμεεεε!!!!όσο για την εμπιστοσύνη έχεις δίκιο,στην απογοήτευση κλείνουμε τα παραθυρόφυλλα της καρδούλας μας ,κλαίμε μεθάμε και μετά ξανα προς τη δόξα τραβά.(το μετα για κάποιοιυς είναι χρονοβόρο δυστυχώς )φιλιά και σ ευχαριστώ και γω και σου απλώνω το χέρι..απολαυσε το κλειστό σου σπίτι.

ILive2LoveMe είπε...

Βασιλης Σπανουδακης, να είσαι καλά γλυκέ μου για τα όμορφα λόγια. Ναι έχεις δίκιο, δεν θα μου άρεσε να αναπνέω μόνη έτσι κι αλλιώς. Όσο για το σπίτι είναι ορθάνοιχτο, πίστεψέ με (καλώς ή κακώς θα φανεί πολύ αργότερα στον απολογισμό της ζωής μας νομίζω... ίσως), αφήνω μόνο μια πορτούλα κλειστή. Κλειστή αλλά όχι κλειδωμένη. Φιλιά για ένα όμορφο απόγευμα:)

ολα θα πανε καλα... είπε...

Αναρωτιέμαι αν,τώρα που πέρασε λίγος καιρός από τότε,είσαι το ίδιο θυμωμένη.
Εγώ συνήθως,αν θυμώσω πολύ,αποστασιοποιούμαι.Δεν το θέλω,απλώς γίνεται.Σα να παγώνουν τα συναισθήματά μου.
Καλησπέρα!

ILive2LoveMe είπε...

όλα θα πάνε καλά, αν και είδα αυτό το σχόλιο λίγο καθυστερημένα, απαντώ όμως , να με συγχωρέσεις για την καθυστέρηση.
Μέσα μου έχω παγώσει. Δεν νιώθω θυμό πλέον τόσο όσο πριν, πικρία γιατί θεωρώ τον εαυτό μου ανεκτικό πέραν του σημείου που ίσως θα έπρεπε να είμαι. Μιλάω που και που πλέον με το συγκεκριμένο άτομο, όμως δεν υπάρχει τίποτα από το πριν. Έχουν όλα παγώσει, πεθάνει... Αυτό που μου μένει είναι μια ευχή να είναι πάντα καλά, όμως δεν έχει θέση στη δική μου ζωή πλέον. Αν 'σπάσει' το μέσα μου τελειώσε.
Φιλιά απογευματινά να είσαι καλά.