Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

Χειρόγραφο

Μετά από πρόσκληση των αγαπημένων μου όναρ και Roadartist, έστω και με λίγη καθύστερηση, αποφάσισα να ανταποκριθώ και σε αυτό το μπλογκοπαίχνιδο όλο χαρά. Να πω μόνο πως η φωτογραφία είναι από κινητό και όχι τόσο καθαρή , εύχομαι να είναι ευδιάκριτη.


Οδηγίες παιχνιδιού: 1. Γράψε (με το χέρι), 2. Σκάναρε (ή φωτογράφισε…), 3. Πόσταρε, 4. Απαραίτητα στο τέλος του ποστ γράψε: για το http://autographcollectors.blogspot.com/, 5. Προσκάλεσε άλλους να συμμετέχουν.
















Για το: http://autographcollectors.blogspot.com/

Θα ήθελα με τη σειρά μου να καλέσω τους : Thogias, mad2luv, nikiplos, Sweet December, votsala sto pani, angel vs life, και όσους θέλουν ακόμη να συμμετέχουν.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ευδιάκριτο το κείμενο. Μάλλον θα πρέπει να κλικάρεται επάνω στη φωτογράφια ώστε να ανοίξει σε μεγαλύτερο παράθυρο για να το διαβάσεται.

Φιλιά καληνύχτας σε όλους.

20 σχόλια:

Όναρ είπε...

"Το μακρινό εδώ" είναι αυτό που μας στοιχειώνει..είναι αυτό που πολεμάμε να φέρουμε κοντά κι όσο πιο πολύ προσπαθούμε τόσο απομακρύνεται..αντιστρόφως ανάλογες δυνάμεις πρωταγωνιστούν στη ζωή μας και καταναλώνουν τις δυνάμεις μας..Καλημέρες κοντινές..

Angel Vs Life είπε...

ki alla oraia grammata :o)

euxaristo poly gia tin prosklisi - alla gia na paixo tha prepei na anartiso fotografia sto blog mou - kati pou den exei ginei pote - kai mallon den tha ginei pote.
no offense - perimeno alles proskliseis :o)

Roadartist είπε...

Μια γρήγορη καλημέρα!!
Σε ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή, πολύ ωραία τα γραμματάκια σου!
Και το κείμενο το ίδιο όμορφο!
Να είσαι καλα, καλή εβδομάδα, φιλιά!!

ILive2LoveMe είπε...

όναρ μου, έτσι ακριβώς, το εδώ καμιά φορά είναι πολύυυυ μακρινό. Φιλιά ,καλό απόγευμα.

angel vs life, σ'ευχαριστώ πολύ , αν και έγραφα πάνω στο laptop, δεν είναι τα καλύτερά μου. Κανένα πρόβλημα για το παιχνιδάκι, στο επόμενο, κανένα άγχος. Φιλάκια γλυκέ μου.

Roadartist μου, εγώ ευχαριστώ για την πρόσκληση και τα καλά σου λόγια για το ποστ μου. Να είσαι , Φιλιά για καλό απόγευμα.

nikiplos είπε...

Καλησπέρα... πολύ όμορφο το κείμενό σου...
"Το μακρινό εδώ, το άπιαστο..."
"πώς να αγγίξω την επιθυμία που πεθαίνει να ενσωματωθεί μέσα σε μια φανταστική πραγματικότητα"
Εγώ τώρα για αυτά τι να πω? μόνο ότι με άγγιξαν βαθιά...

Και να ξέρεις καμιά φορά το μακρινό το άπιαστο το φθάνεις μονομιάς με ένα άτσαλο και άχαρο αλματάκι...

φιλιά

ILive2LoveMe είπε...

Καλησπέρα nikiplos:) Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, και χαίρομαι που σε άγγιξε.
Ναι, έχεις δίκιο καμιά φορά, ίσως όταν πραγματικά μας ενδιαφέρει, όχι όμως όταν περνά σαν μια ρυτιδιασμένη εικόνα από τα μάτια μας. Πάμε για τα βαθιά ε?:) Φιλιά πολλά γλυκέ μου.

Because of you... είπε...

Αυτο που μου εκανε μεγαλυτερη εντυπωση στα χειρογραφα μας, ειναι οτι οι περισσοτεροι μιλαμε για ενα ονειρο... Ενα ονειρο που δε χωραει στην πραγματικοτητα...

Τελικα στις νυχτερινες μας σκεψεις, εχουμε το δικαιωμα να ονειρευομαστε ακομα και τα πιο τρελα πραγματα!

Ευχομαι το δικο σου καλη μου να χωρεσει στην πραγματικοτητα σου!

Πολλα φιλακια και τις καλημερες μου:)

Σπύρος είπε...

Ναι τελικά με το κλικ φαίνονται όλα μια χαρουλα :) μου άρεσε που το τοποθέτησες σε τετράδιο :) φιλια πολλα καλημέρες :)

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Καλή σου μέρα κι' όμορφη!
Πανέμορφο το κείμενό σου, όπως και ο γραφικός σου χαρακτήρας.

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

faraona είπε...

Ωραιο κειμενο.
Γραφεις κι εσυ κεφαλαια Ε?


πολλα φιλια

ILive2LoveMe είπε...

Vampirela μου γλυκιά, ναι κάπως έτσι , ή για μια πραγματικότητα που προσπαθεί να χωρέσει το όνειρο , αλλά δεν μπορεί το ένα να αντέξει πάντα το άλλο. Ε όσο για το δικαίωμα στο όνειρο είναι αναφαίρετο! Σ'ευχαριστώ, Φιλιά!

Lockheart μόνο σε τετράδιο ή ότι είδος λευκώματος θα το έγραφα, έχω στα κιτάπια μου πολλά από δαύτα, χρονών πράγματα που τα κρατώ σαν θησαυρό.Φιλιά πολλά κι σ' εσένα γλυκέ μου.

Γλαρένια μου γλυκιά σ' ευχαριστώ πολύ! Αγκαλιές κι σ' εσένα και πολλά φιλιά!

Faraona μου γλυκιά, ναι πολλέ φορές γράφω με κεφαλαία, όχι πάντα , αλλά τις περισσότερες, νιώθω σαν να γλιστράει το μελάνι πάνω στο χαρτί ευκολότερα , δεν ξέρω γιατί έχω αυτή την αίσθηση. Φιλιά πολλά Αναστασία μου.

ολα θα πανε καλα... είπε...

Ωραίο το κείμενο.Θα έλεγα ότι γράφεις πολύ στον υπολογιστή για να προτιμάς τα κεφαλαία ή ότι η δουλειά σου έχει να κάνει με κάτι πολύ πρακτικό;
Βάζεις πολλές τελείες - σταματάς συχνά και σκέπτεσαι ή σταματάς στο λόγο σου,σκέπτεσαι και μετά συνεχίζεται η ροή του.
Καλησπέρα!

ILive2LoveMe είπε...

όλα θα πάνε καλά, καλησπέρα, στον υπολογιστή κυρίως σε μπλογκ όπως αυτό εδώ, και κάποια κείμενα χειρόγραφα τα οποία είναι εμπνεύσεις στιγμών, καταστάσεων... και τα έχω αποθηκεύσει και εδώ. Διαφορετικά το πολύ που κάνω εδώ για να γράψω είναι η επικοινωνία.
Γράφω πολύ κυρίως χειρόγραφα, και κυρίως με μικρά γράμματα. Τα κεφαλαία χμμμ μου κάθονται πιο καλά κάποιες φορές , αν μπορώ να το εκφράσω έτσι. Νιώθω ότι το χέρι γλιστράει... φεύγει πιο γρήγορα με τα κεφαλαία.
Τώρα πάμε στις τελείες. Καμιά φορά εδώ αν παρατηρείς στα σχόλια που αφήνω, οι προτάσεις είναι μεγάλες. Δεν θέλω όμως να κάνω το ίδιο πάντα. Πιστεύω πως μια μικρή πρόταση είναι πιο κατανοητή και λιγότερο κουραστική, από μια μακρόσυρτη. Χωρίς να αποκλειώ τις μεγάλες προτάσεις όταν αυτές δένουν όμορφα. Η ροή ο οιρμός του λόγου δεν κόβεται, αφού οι σκέψεις είναι σαν καταιγίδα την ώρα που γράφω. Πάντως χρησιμοποιώ πολλές ώρες υπολογιστή χεχε , φιλιά πολλάααα καλό βράδυ!

Ταχυδρόμος! είπε...

Μου αρέσουν τα κεφαλαί γράμματα σου..

Ταχυδρόμος! είπε...

Θέλουμε καινούριο post!!!

ILive2LoveMe είπε...

Ταχυδρόμοοοοοοοοοος ! ! Σ'ευχαριστώ για το σχόλιό σου για τα γράμματά μου, ε και σύντομα θα υπάρχει καινούριο ποστ. Φιλιά καλό βράδυ!

Autographcollectors είπε...

Πολύ όμορφο κείμενο,και μια χαρά φαίνεται -ευχαριστούμε!

Το σημείωμα αναρτήθηκε στο blog.

DRN 06 είπε...

Πολύ ωραίο το κείμενο σου όπως και τα γράμματα σου. Υπάρχει... τάξη στο τρόπο που γράφεις.
όσο για τη ποιότητα της φωτογραφίας, καλύτερα έτσι δίνει ένα ξεχωριστό ύφος...

ILive2LoveMe είπε...

Autographcollectors κι εγώ ευχαριστώ!

dreamon, σ'ευχαριστώ πολύ!
Φιλιά!

ολα θα πανε καλα... είπε...

@ilive2loveme:

Θα έλεγα πως οι πολλές ώρες στον υπολογιστή φαίνονται καπως,με κάποιο τρόπο.Άλλωστε οι περισσότεροι από μας,γράφουμε πλέον ηλεκτρονικά.