Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Λόγω Ευγένειας!

"Αγαπητοί Εταί(ε)ροι, ευχαριστούμε κι ανταποδίδουμε! Με όλη μας την καλώσυνη, απέραντη ευγνωμοσύνη για τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει κατά της πατρίδας μας και των πολιτών της!
Έχετε απόλυτο δίκιο, η Ελλάδα 'διασύρει' το έρμαιο euro - που αν το γράψουμε στα ελληνικά και του αφαιρέσουμε το Ε θα είναι κάπως σαν το 'βρω' που να το βρω το euro - , έχετε απόλυτο δίκιο, γιατί η Ελλάδα δυστυχώς κυβερνήθηκε από πολλούς ανθέλληνες!
Έχετε απόλυτο δίκιο γιατί θέλετε να αφανίσετε ότι είχε κι έχει αληθινή αξία στη γηραιά ήπειρό μας!
Έχετε απόλυτο δίκιο γιατί ήρθατε στον ευρωπαικό χάρτη πολύ μετά και διεκδικείτε αυτά που δεν θα έχετε!
Έχετε απόλυτο δίκιο γιατί ακόμη δεν έχετε πληρώσει τα εγκλήματα του 2ου παγκοσμίου πολέμου κατά της Ελλάδας, δεν έχετε δώσει πίσω αυτά που κλέψατε επίσης και που μέχρι σήμερα κρατούνται σε μουσεία ή ιδιωτικές περιουσίες κάποιων προνομιούχων Γερμανών και όχι μόνο!

Δεν μας είπατε όμως γιατί εδώ και αρκετά χρόνια κόπτεστε για τα ακίνητα της Ελλάδας, γιατί κόπτεστε για τη γη που αγοράζετε; Γιατί θέλετε να παίρνετε όλο και περισσότερα ανάμεσα στου απατεώνες και λωποδύτες Έλληνες ;

Γιατί έρχεστε κάθε χρόνο στην Ελλάδα και μαζί με κάποιες άλλες 'φυλές' ευρωπαικές το παίζετε καθ' όλα τίμιοι ενώ δεν γαλουχείτε τα παιδιά σας; Γιατί δεν τους μαθαίνετε πως δεν πρέπει να συμπερίφερονται σαν χοίροι μέσα σε κόπρανα; Γιατί δεν τους λέτε πως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι; Ή μήπως στα δικά σας χωριά το εξαγόμενο γάλα έρχεται από κατσίκες που βόσκουν euro και μίζες στα καταπράσινα λιβάδια της αλαζωνείας σας;

Είχα αποφασίσει να χυδαιολογήσω κι όμως δεν το έκανα, γιατί δεν αρμόζεται εσείς στη χυδαιολογία, έχει κι αυτή την αξιοπρέπειά της!

Έτσι 'καλοί' μας εταίροι. Αλλά τι να κάνουμε είστε και τυχεροί - προς το παρόν τουλάχιστον- απλά και μόνο γιατί ο Προκρούστης έζησε σε λάθος εποχή!

7 σχόλια:

roadartist είπε...

Συνυπογράφω ... πως αλλιώς;....
.....Πολύ εύστοχα όλα...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΔΕΝ ΖΟΥΣΕ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ :)))

faraona είπε...

Πες τα Τζενούλα πές τα!
Απππαα!

A-tsalos à la maison ... είπε...

έτσι χάνεται η ιστορία και η ψυχή ενος λαού, στον βωμό του χρήματος..είναι δύσκολο να δεχτουν πως αυτός το τόπος όσα χρόνια κι αν περάσουν θα μεγαλώνει ένδοξα, κι αν δεν είναι με έργα, είναι στην ψυχή μας..

την καλησπέρα μου

Artanis είπε...

Ψυχραιμία...
Ας λένε, τόσο τους κόβει...
να σου πω και το άλλο: Ας γυρίσουμε στη δραχμή...
Θα αναστηθεί ο τουρισμός μας, να έρθουν και άλλοι ξένοι εκτός από τους γερμανούς που κλείνουν Αυγουστιάτικα εισητήρια, ένα χρόνον νωρίτερα, και νομίζουν οτι Ελλάδα είναι μόνον η Κρήτη...
Άντε γιατί, εμείς τουλάχιστον γεωγραφία ξέρουμε...Και ιστορία επίσης...

ILive2LoveMe είπε...

Roadartist: Σ'ευχαριστώ καλή μου, ας μην περιμένουμε τις κρίσεις για να ενωθούμε σαν έθνος, κι ας είμαστε λιγότερο εγωιστές , τότε πολλά μπορούμε να πετύχουμε.

JK O SKROYTZAKOS: Να είσαι καλά! Την καλημέρα μου αυτή την ώρα, και να διαβάζουμε το όμορφο μπλογκ σου :)

faraona: Αναστασία μου και κρατήθηκα! χαχα Δεν τα είπα όλα! Αλλά ειλικρινά αγανάκτησα, το έβλεπα και εκνευριζόμουν!
Φιλιά πολλά πολλά!

A-tsalos a la maison: Πάντα στο βωμό του χρήματος χανόντουσαν όλα, πάντα στον 'μαλακό πάτο' μιας χρυσοποίκιλτης καρέκλας εκτός από τον ποπό τους κάθηζαν και την αξιοπρέπειά μας σαν έθνος, σαν λαός, ιστορικά, πολιτικά, πολιτιστικά. Πάνε χρόνια που ξεριζώνουν τη γλώσσα μας μέρα με τη μέρα, ενώ αρκετά σχολεία στο εξωτερικό τη διδάσκονται... Μεγάλο ζήτημα τέλος πάντων.
Να είσαι πάντα καλά!

Artanis: Πολύ θα το ήθελα εν μέρει να γυρίσουμε στη δραχμή. Οι συνεπειες του γυρισμού θα είναι όχι και τόσο ευνοικές για τη μικρή μας Ελλάδα. Διαφορετικά κι αύριο το πρώι θα πετούσα από τη χαρά μου να πάψω να ανήκω στη κάστα των τάχα Ευρωπαίων που απέχουν παρά σάγκας από τον πολιτισμό ΜΑΣ , την ιστορία ΜΑΣ αλλά απέχουμε κι εμείς από την ψηλομυτιά τους την οποία φέρουν χώρις παράσημα! Εμείς τα γαλονάκια μας τα έχουμε, άσχετα αν κάποιοι νομίζουν πως ξαφνικά μπορούν να μας υποβαθμίσουν γιατί έτσι τους αρέσει!
Φιλιά!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΑΠΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ,ΠΙΟ ΓΕΡΑ ΑΠΟ ΑΒΓΑ,ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΑ ΑΠΟ ΑΡΝΙΑ :)))))