Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Οι ευχές μου που όλοι κάνουμε είναι πολλές. Τα όνειρα που θέλουμε να δούμε να πραγματώνονται περισσότερα. Οι επιθυμίες μας... ωκεανός.

Τη χρονιά που πέρασε είδα πολλά άσχημα, έτυχε... Τη χρονιά που θα έρθει δεν ξέρω τι με περιμένει, δεν ξέρω τι θα φέρει. Ότι κι αν είναι καλώς να έρθει, αν είναι καλό ας μείνει λιγάκι για να μας δώσει χαρά, αν είναι κακό ας περάσει γρήγορα κι ας μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

Η Υγεία, η Αγάπη, η Ευτυχία, η Ανθρωπιά, η Κατανόηση, ο Διάλογος, η Σκέψη (προ του λόγου) και πολλά άλλα, ας γίνουν δώρα μας , δώρα ζωής, ας γίνουμε λιγάκι καλύτεροι , λιγότερο εγωϊστές. Δεν είναι ανάγκη να πω παραπάνω πράγματα. Τα ξέρετε, τα νιώθετε , τα σκέπτεστε.

Σας αγαπάω μέσα από τις γραμμές σας, σας έχω πει είστε η συντροφιά μου, και θέλω να είναι έτσι και τη νέα χρονιά.

Και καθώς γράφω και απολαμβάνω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί με το καπνό του τσιγάρου μου να μπαίνει ανάμεσα και στην οθόνη, σας εύχομαι από καρδιάς, να έχετε την καλύτερη Χρονιά, την πιο Ευτυχισμένη Χρονιά!

Φιλιά και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!


glitter-graphics.com

9 σχόλια:

Roadartist είπε...

Πολύ καλή χρονιά σε σένα και στους αγαπημένους σου!!!!! Υγεία, αγάπη και αλήθεια.. Τις καλύτερες ευχές μου για ότι ποθείς! Καλή πρωτοχρονιά!!

fish eye είπε...

καλη χρονια κοριτσι με τα ομορφα glitter..
αυτο που επιθυμεις μονο, χωρις καμμια δυσκολια πια..

φιλι..

prasino liker είπε...

Mια πολυ ζεστη και γλυκεια χρονια να εχεις.Με οτι πιο ομορφο .Να εισαι χαρουμενη ,να χαμογελας και ολα να γινουν οπως εσυ επιθυμεις.
Σε ευχαριστω που με θυμηθηκες.

mahler76 είπε...

Υγεία, ευτυχία και αγάπη για το νέο έτος!!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Τις πιο ζεστές ευχές μου, για την χρονιά που σε πολύ λίγο θα είναι κοντά μας!
Να είσαι καλά!!

Leviathan είπε...

Xronia polla kai kali xronia gemati igeia, agapi kai xara!!! na peraseis iperoxa me tous agapimenous sou!!! filiaaaa polla! :)

Artanis είπε...

καλή χρονιά καλή μου!!!
Φιλιά πολλά από ΝΖ...

βιολιστης στη στεγη είπε...

Μιά πολύ καλή χρονιά να έχεις σου εύχομαι!
Με ότι είναι πραγματικά καλό για σένα...
Συμπτωματικά, πίνω κι' εγώ ένα ποτήρι κόκκινο κρασί τη στιγμή που σου γράφω και περιβάλλομα απο τους καπνούς του τσιγάρου μου...
Στην υγειά σου, λοιπόν!

ILive2LoveMe είπε...

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ όσους πέρασαν και άφησαν τις ευχές τους, και όσους δεν πέρασαν, ξέρω πως δεν έχουμε όλοι τον απαραίτητο χρόνο να επισκεφτούμε ένα ένα τα μπλογκς.

Ευχαριστώ και πάλι όλους σας , μ'αρέσουν οι roadartists:), και τα κορίτσια από καρδιάς επίσης, όπως και τα λικεράκια που δίνουν γεύση και χρώμα :), κι όλοι όσοι εύχονται υγεία αγάπη κι ευτυχία,με τις πιο ζεστές ευχές τους, κι όλοι αυτοί που στέλνουν φιλιά:), και οι μακρινοί μου φίλοι :) , κι αυτοί που συνοδεύουν τη ώρα τους με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί :) το λατρεύω αν και δεν πίνω καθημερινά.
Τις καλύτερες ευχές μου και πάλι σε όλους σας για μια υγιή και καλή νέα χρονιά, γεμάτη από πραγματοποιήμενα όνειρα!