Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Χαμόγελα και πάμε!


glitter-graphics.com
Να και η 1η του Δεκέμβρη! Μέρες τώρα σκεφτόμουν, να αλλάξω τα χρώματα στο μπλογκ μου. Να τα κάνω Χριστουγεννιάτικα. Άλλες πάλι φορές σκεφτόμουν να βάλω ένα Χριστουγεννιάτικο template/layout. Κάτι να κάνω. Διότι με αυτή τη μωβ απόχρωση δεν μου ταίριαζε αισθητικά το Χριστουγεννιάτικο προφίλ.
Σκέφτηκα πάλι και πάλι... Ξανά και ξανά. Ώσπου κουράστηκα να σκέφτομαι. Σκέφτηκα λοιπόν πως έπρεπε να έχω -1 σκέψη στο μικρό μου μυαλουδάκι. Έτσι αποφάσισα να 'παντρέψω' την αντίφαση.
Μωβ και Χριστουγεννιατίκα μαζί . Μάλιστα. Αν και πάντα το μωβ μου θύμιζε Πάσχα. Τώρα όμως όχι. Όχι . Μια χαρά το βρίσκω.
Τελικά και οι αντιφάσεις μπορούν να μπουν στο γουδί αν όχι στο μίξερ. Άλλωστε, γι αυτό λέγονται αντιφάσεις. Στο μωβ λοιπόν σκηνικό μου , θα στήσω το δικό μου μικρό Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι.
Θέλοντας να ευχηθώ σε όλους σας έναν πραγματικά ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, πολύ πολύ ΟΜΟΡΦΕΣ και ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.
Εύχομαι να είμαστε όλοι εδώ βέβαια , και για περαιτέρω ευχές προσεχώς παρακαλώ.
Και για να μην κλείσω με το γνωστό - και παλαιό- κλισέ της Μαρίας Αλιφέρη 'Σας αγαπώ' :D -δεν ξέρω που το θυμήθηκα ήρθε στο μυαλό μου όμως- , σας λέω απλά ότι αλήθεια σας αγαπώ μέσα από τα γραπτά σας.
Είστε η συντροφιά μου ακόμη κι όταν παραμένω σιωπηλή.
Χαμόγελα και φύγαμε για το καινούριο μήνα!




glitter-graphics.com

31 σχόλια:

Artanis είπε...

Καλή μου, το μωβ είναι τελευταία μόδα στα Χριστουγεννιάτικα στολίδια...Θα έβαζα 2 μπάλες που έφτιαξα, αλλά μου τις πήρανε και δεν προλαβα να τις φωτογραφήσω...
Αν πας όμως μια βόλτα από τις βιτρίνες, όλο μωβ στολίδια θα δεις...
Καλό βράδυ, φιλιά...

ILive2LoveMe είπε...

Artanis: Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να έβλεπα τις δικές σου δημιουργίες:) Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ , να δημιουργώ με τα χέρια. Αν και ποτέ δεν προσπάθησα ιδιαίτερα. Τελευταί , έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να κάνω στον τομέα αυτό. Αν και η εμπειρία μου σε αυτά είναι πολύ μικρή εως μηδαμινή.
Μου έδωσες καλή ιδέα για το μωβ χρώμα :) Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου, καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα.

faraona είπε...

Τζενη μου υπεροχο ειναι το μπλογκακι σου με την καινουργια διακοσμηση.
Και το μωβ που λες δεν ειναι ακριβως μωβ καλε ,εμενα μου φέρνει λιγο σαν «σαπιο μηλο» και ειναι πολυ ομορφο.
Η Αψινθος θα παραμεινει κλειστη μεχρι τις 5 Δεκεμβριου.Αλλα μια και σ αρεσουν τα χειροποιητα ελα κι απο το αλλο αν θέλεις.Να μου πεις και την αποψη σου για την δικη μου διακοσμηση.
here
:^)

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Λατρεύω το μωβ, το λιλά, το μπλε ρουά...λατρεύω τις προετοιμασίες για τις γιορτές.
Μόλις φτάσουν...πάει ξεφούσκωσε...
:-)))

Κι' εμείς σε αγαπάμε και όλοι αγαπιόμαστε. ΄Εχουμε γίνει μια παρέα που λίγο να αργήσει κάποιος να φανεί ανησηχουμε...

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ILive2LoveMe είπε...

Αναστασία μου, μόλις σου είπα τη γνώμη μου, η οποία είναι πως ξετρελάθηκα! χαχα Δεν θα μπορούσε να ήταν και αλλιώς! Μου θυμίζεις τη μαμά μου, όταν είχε περισσότερη υπομονή και έφτιαχνε χίλια δυο πράγματα , που ακόμη τα έχω βέβαια. Ίσως στις επόμενες μέρες βγάλω κάποιες φωτογραφίες από κάποια κομμάτια και τις αναρτήσω. Βέβαια δεν έχουν να κάνουν με τα στολίδια σου που είναι πανέμορφα και ιδιαίτερα! Αλλά όπως και να το κάνεις το χειροποίητο είναι αλλιώς! Τώρα που έχω και το link για το εκείνο το μπλογκ σου θα μπαίνω συχνά να βλέπω τις όμορφες δημιουργίες σου!
Φιλάκια πολλά Αναστασία μου!

ILive2LoveMe είπε...

Γλαρένια μου γλυκιά , κι εγώ το ίδιο! Λατρεύω όλη αυτή τη 'φασαρία' της προετοιμασίας των γιορτών! Αν μπορούσα θα στόλιζα τα πάντα μέσα στο σπίτι! Έστω κι αν ξέρω πως θα ήταν υπερβολή χεχε. Ναι μετά ξεφουσκώνουν όλα. Αλλά προς το παρόν και αφού στόλισα το δέντρο μου και το σπίτι μου, σκέφτομαι συνταγές για την Παραμονή των Χριστουγέννων και για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς (πρώτα ο Θεός) όπως λέω πάντοτε.
Μ'αρέσει αυτή η αγάπη, η απλή , η δεκτική. Αυτή που δεν είναι κριτής , αυτή που εκτιμά το καλό , το άσχημο ίσως κάποιες φορές. Αυτή που στηρίζει τη λύπη και μοιράζεται τη χαρά. Αυτή που εμπιστεύεται μια λέξη που μπορεί να κρύβει ολόκληρα μυστικά που ποτέ πριν δεν ειπώθηκαν.
Κι αν αυτό συμβαίνει μέσα από αυτόν τον μπλογκοκόσμο , τότε σίγουρα δεν θα ήθελα να την αρνηθώ ποτέ!
Πολλά φιλιά γλυκιά μου Γλαρένια, να είσαι πάντα καλά κι εσύ και ο Γλάρος σου και τα Γλαροπούλια σου!

Skouliki είπε...

καλα εκανεςςςςςςςςςςςςς

και το λιλα ειναι σουπερ

καλο μηνα

ILive2LoveMe είπε...

skouliki :Καλημέρα , καλό μήνα! Όλα καλά να πάνε εύχομαι! Πολλά φιλιά!

Sophia Kollia είπε...

Πολύ μου αρέσουν αυτά που έχεις βάλει, και πολύ τρυφερό το κειμενό σου. Μακάρι όλος ο κόσμος να έχει καλό μήνα..
καλό μήνα

Ένδειξη ζωής είπε...

Φιλενάδα, Καλό μήνα σε όλους μας.

Λοιπόν σας ζηλεύω μπλόγγερς και μη για τις προετοιμασίες σας. Εμένα κάθε χρόνο με βρίσκω όλο και πιο άκεφη ν' ασχοληθώ με το στόλισμα γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να μπω στο πνεύμα των ημερών για πολλούς προσωπικούς και μη λόγους.
Κι όταν κάτι δεν το υποστηρίζεις, δεν το κάνεις και σωστά.
Έτσι φέτος αποφάσισα να δώσω την αρμοδιότητα στόλισμα ΄σπιτιού στην κόρη μου , και του φροντιστηρίου μου στην γραμματέα μου και μια παρεούλα κοριτσιών που ψοφάνε για τέτοιου είδους πράγματα.
Άσε δε που έχω μια αφαιρετική διάθεση και ήδη έχω αρχίσει να χαρίζω πράγματα ξεφορτώνοντας τους χώρους μου!
Ασφυκτιούσα...
Εκείνο όμως που σίγουρα θα κάνω είναι τα παραδοσιακά γλυκά, γιατί ειναι κάτι που θέλω να θυμάται η μικρούλα μου...να θυμάται την μαμά να φτιάχνει γλυκά και το σπίτι να μυρίζει 'γιορτινά'.
Θα σας ξαναδω σύντομα με το νέο μου ιστολόγιο!

Φιλάκια και καλά στολισματάκια σε όλους ...

eternal dreamer

BUTTERFLY είπε...

Χτες πηγα να αγορασω δεντρακι και σε πληροφορω ενα απο τα ωραιοτερα της βιτρινας ηταν στολισμενο ροζ και μωβ! Αμε!
Καλο μηνα! Παντα χαμογελαστη!

ILive2LoveMe είπε...

sofia: Καλό μήνα και σε σένα Σοφάκι μου! Τα καλύτερα εύχομαι! Πολλά φιλιά.

Ένδειξη ζωής: Πρώτα από όλα, χαίρομαι ιδιαίτερα που σε βλέπω ξανά πίσω. Μου αρέσει επίσης πολύ το 'ένδειξη ζωής' :) Να ευχηθώ να μην παραμείνει στην ένδειξη βέβαια αλλά να προχωρήσει με σταθερά βήματα σε κάτι πολύ παραπάνω από απλά μια ένδειξη και να γίνει μια Απόδειξη.
Θα έρθει και η όρεξη, σιγά σιγά, έτσι δε λένε? Για να κάνεις έναν στολισμό κτλ χρειάζεται να είναι πρώτα στολισμένος ο ψυχικός μας κόσμος. Όμως είναι και μια κατηγορία ανθρώπων που κόντρα στον άνεμο πάνε έστω κι αν γδαρθούν. Έτσι είναι αυτά. Δεν μπορούμε ίσως να αλλάξουμε τον κόσμο. Αλλά το ξέρεις πολύ καλά πως είμαστε οι μόνοι που έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τον εαυτό μας.
Να φτιάξεις τα γλυκά σου:) Και εύχομαι να γίνουν τόοοοοοοσο πετυχημένα! Και να μας τα βγάλεις και μια φωτογράφια να τα δούμε κι εμείς αφού δεν μπορούμε να τα γευτούμε. :)
Και να μη χαθείς ε, να τα ξαναπούμε σύντομα.
Πολλά πολλά φιλιά γλυκιά μου ονειροπόλα, να είσαι πάντα καλά και ακόμη καλύτερα!

BUTTERFLY: μου δίνεις πεταλούδες στην ψυχή μου χεχε. Ναι κάτι έχω δει κι εγώ , και μάλιστα κάτι μικρά παγόνια σε μωβ χρώμα τα οποία ήταν αληθινά περίεργα πάνω στο δέντρο. Το ασυνήθιστο βλέπεις. Μου αρέσει το διαφορετικό. Δεν ξέρω αν πάντα θα το έβαζα , γιατί μου θυμίζουν Άνοιξη τέτοια χρώματα. Κι εγώ θέλω να βλέπω το Χειμώνα! Μάλλον είμαι κλασική , κλισέ και συντηρητική? χαχαχα Όσο μεγαλώνω μαθαίνω.. για τον εαυτό μου. Μ'αρέσουν όλα όλααα ότι γίνεται με αγάπη και κατάθεση ψυχής και ταλέντου.
Καλό μήνα και σε σένα γλυκιά μου Πεταλούδα, να είσαι πάντα μα πάντα κι εσύ χαμογελαστή!

fish eye είπε...

ωχ εγραψα και δε βγηκε..

μ αρεσε πολυ η διακοσμηση σου

καλο μηνααααα

ILive2LoveMe είπε...

Φεγγαρένια μου, δεν πειράζει, η επίσκεψή σου και μόνο είναι αρκετή!
Καλό μήνα να έχουμε και φιλιά!

kat. είπε...

και να δεις που θα είναι ένας υπέροχος μήνας!!!!!!

Dee Dee είπε...

Μια χαρα ειναι το μωβ. Η αδερφη μου φετος (η οποια εχει απιστευτες διακοσμητικες ικανοτητες, καποια στιγμη θα βαλω φωτο απο το σπιτι της) εχει στολισει σε ροζ, λιλα, ασημι......και ειναι υπεροχα!!!

Κι εδω μια χαρα εορταστικοτατο το νιωθω το κλιμα :):)

Σου χαμογελαω ευχαριστως.....:):):):):):):):)

ILive2LoveMe είπε...

kat: αμήν αμήν! από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί! Στην κυριολεξία δλδ το εύχομαι! Φιλιά , καλό βράδυ.

Dee Dee: μ'αρέσει να βλέπω φωτογραφίες! Θα χαρώ πολύ να δω τέτοιες φωτογραφίες. Εορταστικό ναι ναι, αν κι έχω τα σκαμπανεβασματά μου αλλά Δόξα το Θεό λέω.
Αχ αυτό το χαμόγελο ,υπέροχο είναι!:)
Και θα το κρατήσω , και θα σου στείλω και πολλά πίσω :):):):):):):):):)
και πολλά φιλάκια!:*:*:*:*:*

Antianemikos είπε...

Με γεια τα καινούργια χρώματα στο blog σου! Καλό μήνα και καλές γιορτές για όλους μας να έχουμε!
Καλό βράδυ και φιλιά

ILive2LoveMe είπε...

Antianemikos: Καλό μήνα καλές γιορτές! Και προσωπική και παγκόσμια γαλήνη/ειρήνη!
Φιλιά , καλό βράδυ.

βιολιστης στη στεγη είπε...

Πόσο μ' αρέσουν αυτά τα αγγελάκια! Και ο καφές με τα μπισκοτάκια! Και το μώβ σου όμορφο είναι! Ολα όμορφα είναι άν όμορφα νοιώθεις!

Adam The Sinner είπε...

Μια διάθεση στολισμένη πρόσεξα εγώ...

Να είναι πάντα στολισμένη σου εύχομαι!

Ενα καλό βράδυ για απόψε να έχεις!

spyros1000 είπε...

πολυ ωραιο ειναι,αφησε το ετσι κι μετα τις γιορτες...

nikiplos είπε...

Καλό μήνα και σε σένα, Ilive2loveme και καλά Χριστούγεννα! Πάντοτε μου άρεσαν οι γιορτές. Κυρίως για τα πολλά φώτα που ανάβουν οι άνθρωποι και μετατρέπουν σε ημέρα τις μεγάλες νύχτες. Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας με τις μεγαλύτερες νύχτες και τις μικρότερες ημέρες. Θαρρείς για αυτό οι άνθρωποι ανάβουν λαμπιόνια και φωτίζουν τις βιτρίνες, και τους δρόμους. Χριστούγεννα. Ευκαιρία για νέες αρχές… Είθε…

ILive2LoveMe είπε...

βιολιστης στη στεγη: Σ'ευχαριστώ! Ναι είναι γεγονός πως όταν όμορφα νιώθεις όλα είναι καλά. Όταν όμως υπάρχουν σκαμπανεβάσματα... Όλα για εμάς είναι όμως οπότε πάμε μπροστά, έστω κι με ένα δειλό χαμογελάκι καμιά φορά.
Καλό βράδυ, φιλιά!

Protoplastos: είναι γεγονός ότι είχα τέτοια διάθεση. Μακάρι να είναι πάντα στολισμένη για όλους μας. Το εύχομαι ολόψυχα, αν και ξέρω πως είναι αδύνατον αυτό , τουλάχιστον όσο διατηρούμε τη λογική μας λολ.
Καλό βράδυ και σε σένα, φιλιά!

spyros1000: Σπύρο μου αν είχα πάντα τέτοια διάθεση μπορεί να φορούσα και μερικά λαμπιόνια επάνω μου και θα έβγαινα έξω. Μεταξύ σοβαρότητας και διάθεσης κουβαλάω και αρκετή τρέλλα κάποιες φορές χεχε . Να είσαι καλά Σπύρο, καλό βράδυ!

Nikiplos: Ίσως γι αυτό έχει επιλεχθεί ο Δεκέμβριος ποιος ξέρει... Αν και ποτέ μου δεν φοβήθηκα το σκοτάδι. Όταν το συνηθίσεις μπορείς να δεις ακόμη και στο πιο πυκνό. Τους λύκους της ημέρας φοβήθηκα, αυτούς που φορούν πολλά φωτάκια για να στολιστούν και να κρύψουν το 'θηρίο' μέσα τους. Αλλά ας είναι. Ας είμαστε όλοι καλά, κι εμείς και αυτοί. Ευτυχία και Χαρούμενα Χριστούγεννα εύχομαι και σε σένα γλυκέ μου Nikiple. Να είσαι πάντα καλά και να περνάς όμορφα!
Φιλιά και καλό βράδυ!

3 parties a day είπε...

Καλό μήνα και σε σένα... Εύχομαι αυτός ο Δεκέμβριος να είναι ο καλύτερός σου!

ILive2LoveMe είπε...

3 parties a day: Ευχαριστώ γλυκιά μου, επίσης. Εύχομαι να είναι ο καλύτερος για όλους μας, και με τον καινούριο χρόνο να είμαστε περισσότερο ευτυχισμένοι και υγιής.
Τελευταία τριγυρίζει στο μυαλό μου μια φράση "Θέε μου αν δεν μπορώ να έχω αυτά που θέλω και αγαπώ , κάνε με να αγαπώ αυτά που έχω".
Πολύ ευτυχία λοιπόν, πολύ υγεία, πολύ έρωτας, αγάπη, κατανόηση , διάλογος, στοργή. Και ότι άλλο θέλει ο καθένας.
Να είσαι πάντα καλά, φιλιά!

Όναρ είπε...

Χαίρομαι τόσο πολύ που μοιραζόμαστε παρόμοια συναισθήματα..αυτό μας ενώνει..μας δένει..κόμπο..κι αυτό - σε αυτή την περίπτωση και μόνο - είναι καλό..πολύ καλό..Καληνύχτες ευχών κι αγάπης..

Because of you... είπε...

Τι γλυκο που το εκανες!!!!
Υπεροχη επιλογη κοπελα μου!!!
Εχει μια δοση ζουζουνιας, ρομαντισμου και ηρεμιας!
Εξαιρετικο!

Τις μωβ μυ καλησπερες λοιπον! :)

ILive2LoveMe είπε...

Όναρ: Γλυκιά μου Όναρ, κι εγώ χαίρομαι. Για ότι με ενώνει, με δένει... έστω κι αν είναι η ομοιότητα σκέψεων, αισθήσεων και ότι άλλου ή η διαφορετικότητα.
Να είσαι πάντα καλά γλυκιά μου, να περνάς όμορφα, και να έχουμε καλές γιορτές!
Πολλά πολλά φιλιά, καληνύχτες ταιριαστές.

Because of you:Vampirella μου γλυκιά ευχαριστώ! Να είσαι πάντα καλά! Μου αρέσουν οι ζουζούνιες έτσι κι αλλιώς χεχε.
Πολλά φιλιά μωβ λιλά!

Leviathan είπε...

poli omorfi i nea emfanisi!!!oraia ta xromata!!kali kiriaki kai kales giortes!! :)

ILive2LoveMe είπε...

Γλυκέ μου Leviathan σ' ευχαριστώ! Καλή Κυριακή και καλές γιορτές και σε εσένα!
Φιλιά , να έχεις ένα όμορφο απόγευμα.