Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

7 Αλήθειες


glitter-graphics.com

Ο αγαπητός μου φίλος Lockheart, με κάλεσε να παίξω στο παιχνίδι της Αλήθειας. Να πω 7 αλήθειες , κάποιες 'περίεργες' και κάποιες 'κοινές'.

1.Λατρεύω οτιδήποτε έχει σοκολάτα, μέσα , έξω , λίγη, πολύ κτλ κτλ, σε αντίθεση δεν είμαι φίλος στη λευκή σοκολάτα καθόλου.

2. Είμαι πολύ πεισματάρα, και λιγότερο εγωϊστρια στο να κάνω αυτό που θέλω. Αν και κάποιες φορές χαίρομαι σαν τα μικρά παιδιά όταν αποκτώ αυτό που από καιρό (μακρύ ή όχι) 'είχα βάλει στο μάτι'.

3. Με εκνευρίζουν και με απωθούν τρομερά οι 'δήθεν', οι 'εγώ είμαι και κανείς άλλος' , οι 'ξερόλες' και οι άνθρωποι που ενώ έχουν ευθύνη πραγμάτων και καταστάσεων τις αποποιούντε και προσπαθούν να ρίξουν το φταίξιμο σε άλλους.

4.Νιώθω μια έλξη για οτιδήποτε μυστήριο. Νιώθω , προαισθάνομαι, 'βλέπω' πράγματα, μηνύματα, προμηνύματα κτλ χωρίς να το θέλω , χωρίς να το προκαλώ.

5. Θεωρώ πως η κατανόηση και κυρίως η ανεκτικότητά μου είναι ειλικρινά τρομερά μεγάλες , και πως αυτό έχει πάψει ίσως να είναι πλεονέκτημα , και έχει περάσει στα μειονεκτήματά μου, (προσωπική άποψη) αφού μόνιμα γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης τελικά. Ακόμη κι έτσι όμως, πάντα προσπαθώ να δώσω στον άλλον ένα ελαφρυντικό.

6. Κλαίω εύκολα. Συγκινούμαι εύκολα. Θέλω να το αποβάλλω αλλά δεν μπορώ. Ακόμη και από χαρά κλαίω. Στο τσεπάκι κυριολεκτικά, ας ήταν τουλάχιστον κάνα εκατομύριο ευρώ κάθε φορά.λολ

7.Λατρέυω τα βιβλία, φιλολογικά και ιστορίας κυρίως. Επίσης κάποιες φορές είμαι τρομερά υπερπροστατευτική με τα πράγματα και τα πρόσωπα που αγαπώ ολόψυχα.

Αυτά λοιπόν γιατί μάλλον το 7 δεν θα ήταν αρκετό. Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσους δεν έχουν παίξει ακόμη. Α , δεν μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ , άλλη μια αλήθεια.

Τέλος να ευχηθώ Καλό Μήνα σε όλους. Και ας μιμηθώ τον καλό μας Mahler o οποίος λέει 'Καλό μήνα Θα έχουμε' . Αμήν!

32 σχόλια:

Σπύρος είπε...

Εισαι βιβλιολατρης , κλαψιαρα , μεντιουμ και σοκολατοφαγος..! τελεια !:)χε χε σε ευχαριστω για την συμμετοχη σου :)! φιλια καλο ΣΚ

faraona είπε...

Εφτα αληθειες θα σου πω για να διαλεξεις τον σκοπο που θα μου πεις για να σου πω το σ αγαπωωωωω...
Αρχιζω με τραγουδακι για να μας παει καλα ο μηνας.Αμην!!!
Τζενη μου τι να πω?
Οτι εισαι ατόφια?
τοχω καταλαβει απο καιρο.
Οτι εχεις ψυχουλα?
Φαινεται.
μια αγκαλια σου κανω κοριτσακι μου.Μεινε οπως εισαι εισαι υπεροχη ακομη και πασαλειμενη με σοκολατες,....χαχαχα!!!!

τις λατευω κι εγω.

φιλακι

ILive2LoveMe είπε...

Lockheart:Σπύρο μου είμαι βιβλιολάτρης και βιβλιοφάγος. Μέντιουμ?? Όχι προς Θεού! χαχα όχι μη λες τέτοια Σπύρο μου και μαζευτεί πελατεία Online και δεν θα ξέρω τι να πω στους ανθρώπους! Απλώς αυτό που μου συμβαίνει είναι το εξής, μέσα από όνειρα παίρνω μηνύματα για καταστάσεις και ανθρώπους. Έτσι ξέρω πολλά πράγματα από πριν. Αυτό είναι όλο. Όμως δεν είναι κάτι που προκαλώ ή έχω επιλέξει. Και πολλές φορές προσεύχομαι να σταματήσει να γίνεται, ειλικρινά.
Κλαψιάρα με την καλή έννοια ε, όχι γκρινιάρα ή μεμψίμοιρη. Και τρελλή σοκολατοφάγοςςςςςς ναιιι!
Καλό Σ/Κ και καλό μήνα Σπύρο μου, πολλά φιλιά!

faraona:Αναστασία μου άντε με το καλό να το τραγουδήσουμε και παρέα! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια, κι ακόμη πιο πολύ για αυτά που πιστεύεις για μένα.
Η αγκαλιά σου είναι γλυκιά και αποπνέει γαλήνη και ειρήνη, γι αυτό τη δέχομαι ολόθερμα και παραμένω εκεί!
Ε όσο για το πασάλειμα χαχαχα το κάνω ακόμη και τώρα καμιά φορά, με σοκολάτες, μερέντες κτλ!
Καλό μήνα Αναστασία μου πολλά πολλά φιλάκια!

Sophia Kollia είπε...

Αγαπητή μου, ένα θα σου πω!
Στους ανθρώπους αν δώσεις αέρα, από 5-85, θα σου ανέβει στον σβέρκο!
καλό μήνα και καλή Κυριακή

Όναρ είπε...

Είναι όντως γεγονός πως όταν ξεκινάμε να γράφουμε για τον εαυτό μας όλο και κάτι ακόμα θυμόμαστε για μας..μικρά ή μεγάλα πράγματα που τα θεωρούμε δεδομένα αλλά κάθε φορά που είναι να τ΄απαριθμήσουμε ανακαλύπτουμε κι ένα ακόμα..να' σαι καλά γενναίο και ειλικρινές κορίτσι..αυτό ξέχασες να τα αναφέρεις..Καλησπέρες με φιλιά..

ILive2LoveMe είπε...

Sofia: Σοφία μου το γνωρίζω καλά όπως και όλοι μας νομίζω. Όμως να... καμιά φορά ελπίζεις και θέλεις να πιστεύεις στο ρημαδοφιλότιμο του άλλου, που τις περισσότερες φορές πρέπει να έχεις πτυχίο αρχαιολόγου για να κάνεις ανασκαφές για να το βρεις. λολ
Φιλιά καλό Σ/Κ και καλό σου μήνα!


Όναρ: Ευχαριστώ γλυκύ μου Όναρ για τις όμορφες σκέψεις σου για μένα:) Ε ναι, αν μπορούσα θα έγραφα κι άλλα πολλά. Πρόλαβα και ανέφερα πως δεν 'λειτουργώ' στη κυριολεξία χωρίς καφέ λολ.
Τα φιλιά μου καλό Σ/Κ και καλό μήνα!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Καλησπέρα , χαίρομαι που ερχόμενη μαθαίνω πραγματάκια για σένα !!
Οι 5,6 και 7 αλήθειες μου ταιριάζουν γάντι και μένα !!
Διάβασα και την προηγούμενη ανάρτησή σου , που έβγαλες και εκεί αλήθειες και ψυχούλα !!
Χάρηκα !! Καλό μήνα σου εύχομαι !!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

"Ακόμη και από χαρά κλαίω"

Εγώ να δεις.....

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

lifewhispers είπε...

απο το στομα σου και του μαλερ και στου θεου το αυτι για καλο μας μηνα!!!
βιβλιοφαγος ημουν πολυ στο παρελθον, τωρα πια δεν προλαβαινω!!!
οσο για την κλιση σου προς τα μυστηριωδη, σε θαυμαζω γιτι φοβμαι λιγο!!
καλη κυριακη!

Roadartist είπε...

Τα περισσοτερα ηταν σαν να τα ηξερα ηδη..Ειδικα αυτο με τα μυστηρια νομιζω πως φαινεται ..απο διαφορα ποστς..
Μαλλον πρεπει να πας ενα ταξιδακι προς Ελβετια, να φας σοκολατιτσες.. :) Φιλάκια@@@@

ILive2LoveMe είπε...

αθηνα: καλώς όρισες!:) Τελικά πολλά κοινά έχουμε οι άνθρωποι και μ'αρέσει. Ακόμη κι αν είναι διαφορετική η αντιμετώπιση πολλές φορές. Αντίφαση. Μ'αρέσει. Στο προηγούμενο ποστ... απλά το ξέθαψα ύστερα από πολλά χρόνια. Έχω κι άλλα θαμμένα χεχε αλλά ποιός ξέρει ίσως ανά διαστήματα να ξαναποστάρω τίποτα άλλο.
Χάρηκα κι εγώ πολύ Αθηνά μου, κι αν και λίγο αργά σου εύχομαι έναν υπέροχο μήνα!

φυρδην-μιγδην: Γλαρένια μουυυυυυυ γλυκιά! Ε τι να κάνω το 'χω το δακρυάκι στο τσεπάκι. Πολλές φορές παίρνω βαθιέεες ανάσες προσπαθώντας να κρατηθώ. Στη γιορτή του σχολείου του γιου μου έλεγα (από μέσα μου)"Παναγίτσα μου σε παρακαλώ βοήθησέ με να μη κλάψω την ώρα που θα βλέπω το παιδί μου να λέει το ρόλο του' χαχαχα τραγική η καταστασή μου Γλαρένια μου.
Πολλά φιλάκια να έχεις έναν υπέροχο μήνα!

lifewhispers:καλώς την! βιβλιοφάγος είμουν , είμαι και θα παραμείνω μάλλον μιας και είναι μια από τις αγαπημένες μου συνήθειες. Επίσης με χαλαρώνει ιδιαίτερα το να διαβάζω , αρκεί το βιβλίο να μην είναι καταθλιπτικό, γιατί όταν διαβάζω είμαι εκεί. Το ΖΩ στην κυριολεξία, κλαίω ή γελάω , λυπάμαι ή χαίρομαι λες και είμαι η πρωταγωνίστρια λολ.
Τα μυστήρια με φοβίζουν κι μένα. Το άγνωστο βλέπεις. Αλλά μάλλον μια δόση μαζοχισμού την έχω για να την παλεύω με αυτά. Αν και τελευταία δεν πολυασχολούμε. Όμως όταν υπάρχει κάτι στην τηλεόραση, βιβλία, ίντερνετ και 'πέσει' στη ματιά μου , θα στρώσω τον απαυτό μου να το δω/διαβάσω/ακούσω... Όπως επίσης με τραβούν τρομερά οι αρχαίοι πολιτισμοί. Θα ήθελα να ήμουν αρκετά καλός γνώστης όλων αυτών.
Φιλιά καλή μου , καλό μήνα!

roadartist: βιβλίο ανοιχτό είμαι? Μ'αρέσει όταν οι άλλοι με 'πιάνουν' πριν μιλήσω. Αλήθεια χαίρομαι ειλικρινά αν διάβασες αυτά που πίστευες από πριν για μένα.Ναι με τα μυστήρια έχεις δίκιο , έχει φανεί και από προηγούμενα ποστ. Ε τώρα αν με στέλνεις Ελβετία δεν θα πω Όχι. Θα το έκανα με ευχαρίστηση! Και για τις σοκολατίτσες και για το Lugano!
Πολλά πολλά φιλάκια , καλό μήνα!

Because of you... είπε...

Επετρεψε μου να ανταποκριθω στην ανοιχτη σου προσκληση γλυκια μου!!!

Οσο για την πρωτη σου αληθεια... ομολογω πως εχω πεσει κι εγω θυμα της!!

Πολλα φιλακια γλυκια μου! :)

Απόστολος Σαμπαζιώτης είπε...

αυτά με τα βιβλία, τη σοκολάτα και τον καφέ τα αναγνωρίζω κι εγώ.. λες να κάνουμε σύλλογο; :ΡΡ
όμορφες οι αλήθειες σου! την καλημέρα μου!

ILive2LoveMe είπε...

because of you:Vampirella μου γλυκιά , με ευχαρίστηση θα διαβάσω και τις δικές σου απαντήσεις.Άντε λοιπόν πάμε για τις αλήθειες γιατί από ψέμματα πήξαμε!
Τα φιλιά μου καλό απογευματάκι!

ILive2LoveMe είπε...

απόστολος σαμπαζιώτης: Απόστολε καλώς όρισες! Και βέβαια να κάνουμε σύλλογο λολ, cafechocobookholics:P γιατί όχι χαχα. Ε τώρα οι αλήθειες δεν είναι πάντα αρεστές αλλά απλά πραγματικές. Χαίρομαι που σου άρεσαν:)
Καλό απόγευμα να έχεις, φιλιά.

βιολιστης στη στεγη είπε...

Οι αλήθειες σου συνθέτουν έναν άνθρωπο γλυκό. Σαν τις σοκολάτες σου. Και καθόλου να μην αποβάλεις την ευσυγκινησία σου. Δεν θάσαι εσύ!
Πολλά φιλιά!

fish eye είπε...

εχουμε πολλα κοινα..τα βιβλια, το κλαμα, τον καφε..

σε φιλω

ILive2LoveMe είπε...

βιολιστης στη στεγη: Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου:) Η ευσυγκινησία μου έχει κάνει ανθρώπους να με κοιτούν κάπως. "Μα τι έπαθε αυτή? Σε γάμο και κλαίει?" Ή οποιοδήποτε άλλο σημαντικό συμβάν. Αλήθεια κάποιες φορές προσπαθώ να το ελέγξω, σκληρά, χωρίς επιτυχία πάντα. Βλέπω άλλες μητέρες τόσο ατάραχες την ώρα που τα παιδιά τους ας πούμε αριστεύουν σε κάτι, χαμογελούν, χαίρονται. Ε μέχρι εκεί. Εγώ μόλις ακούω (και δόξα το Θεό πάντα μέχρι τώρα) καλά λόγια για το γιο μου, το δακρυάκι από συγκίνηση και χαρά έρχεται το άτιμο!
Πολλά πολλά φιλιά , καλό βράδυ!

αγκαλιες του φεγγαριου: Φεγγαρένια μου γλυκιά, μ'αρέσει να ανακαλύπτω τα κοινά μου με τους άλλους. Βιβλία, ο μικροκόσμος μου. Κλάμα , συνήθεια που δεν προκαλώ αλλά... Καφές, απλά δεν μπορώ χωρίς καφέ, νομίζω πως δεν λειτουργώ, κάτι μου λείπει κάτι μου φταίει, ούτε οι γονείς μου δεν μου μιλούν αν δεν έχω πιει καφέ. λολ
Πολλά φιλιά Φεγγαρένια μου, καλό σου βράδυ!

mad2luv είπε...

αυτο το 3...ποσο δικιο εχεις....

ILive2LoveMe είπε...

mad2luv: εεεε δεν πρέπει? Με αηδιάζουν στην κυριολεξία!
Φιλιά γλυκιά μου , καλό απόγευμα.

nikiplos είπε...

Να παραμείνεις ευσυγκίνητη, ilive2loveme γιατί οι ευσυγκίνητοι είναι κρυστάλλινοι άνθρωποι, και όχι τσίγκινοι... με το κρυστάλλινοι, εννοώ το πολύτιμοι και όχι το εύθραστοι...

Για τη σοκολάτα δεν μπορώ να πω, δεν είμαι πιστός της αλλά μάλλον ευκαιριακός φίλος...

Για τα βιβλία, έτσι να συνεχίσεις, γιατί τα βιβλία είναι ενίοτε παράθυρα στον κόσμο που ανοίγουν και βλέπουμε και κάποιες λίγες σπάνιες φορές, πόρτες για να δραπετεύσουμε από την πεζή καθημερινότητα.
Να έχεις τα φιλιά μου

panikos kai fovera είπε...

και εγώ τρελαίνομαι για φιλολογικά και ιστορικά βιβλία...
ειδικά για φιλολογικά...

If...ιγένεια είπε...

Καλό μήνα κι από εμένα κλαψιάρα! ;p

Leviathan είπε...

sto 3 simfono apolita...makria apo mena tetoia atoma
ax 8elo sokolata tora!! :) filia!

ILive2LoveMe είπε...

Nikiplos: Κάποιοι θεωρούν την ευσυγκινησία , αδυναμία... Απλά έτσι είμαι εγώ, υπήρχαν φορές που θα ήθελα να μην είμαι.Αλλά...
Σοκολάτα=αγάπη λολ.
Βιβλία= ο μικρός δικός μου κόσμος, που ταξιδεύω, ξεφεύγω, ηρεμώ, ζω κυριολεκτικά μέσα στις γραμμές, μέσα στα κείμενα, είμαι εκεί, κλαίω ή γελώ θαυμάζω ή σωπαίνω. Αλλά πάντα είμαι εκεί.
Φιλιά γλυκέ μου Nikiple, καλό βράδυ.

panikos kai fovera: Καλώς ήρθες! Γενικώς μ'αρέσουν τα βιβλία. Αυτά που αποφεύγω όταν διαβάζω λογοτεχνικά βιβλία, είναι τα λυπητερά. Όπως είπα παραπάνω , ζω αυτό που διαβάζω, το ρουφώ και με απορροφά ή με ρουφά αν θες. Έτσι προσπαθώ να αποφεύγω τα πολύ λυπητερά βιβλία. Να είσαι πάντα καλά και ευχαριστώ που πέρασες!
Φιλιά, καλό βράδυ.

if..ιγένεια: χαχαχα ε το 'χω λιγάκι βρε οκ:Ρ καλώς ήρθες και εδώ! Καλό μήνα έστω και λίγο αργά. Σε ευχαριστώ , φιλιά και καλό βράδυ!

leviathan:Μακριά μακριάααααα από όλους! Τέτοια άτομα δεν αξίζουν να έχουν χώρο στις ζωές μας. Έτσι νομίζω εγώ.
Αχ αυτή η σοκολάτα, πάθος!
Φιλιά καλέ μου Leviathan, καλό σου βράδυ!

Skouliki είπε...

ηρθα την καταλληλη στιγμη της αποκαλυψης των 7 αληθειων..

σημειωνω εγω να εχω


χιχιχι

φιλιααααααααα καλως σε βρηκα

BUTTERFLY είπε...

Καλε! Μηπως εισαι διδυμη αδερφη μου και μας χωρισαν στη γεννα;
Σε ολα συμφωνω, εκτος του οτι μου αρεσει και η λευκη σοκολατα! Λες και ακουω τον εαυτο μου! λολολολ!

ILive2LoveMe είπε...

skouliki: καλώς την καλώς την:) λολ σημείωνε σκουλικάκι μου σημείωνε.
Φιλιά καλό βράδυ!

butterfly: επιτέλους το καμ μπακ! Καλώς την! Λες πεταλούδιτσα μου ? Από την εφηβεία είχα μια υποψία λόγω του ότι ο γιατρός που με ξεγέννησε είχε ανάμειξη σε αγοραπωλησίες βρεφών λολ. Έτσι άκουσα μετά από χρόνιαααα. Λες?????
Φιλιά, καλό βράδυ!

BUTTERFLY είπε...

Να το ψαξουμε τοτε! Εγω παντως μοιαζω πολυ στη μαμα μου, εσυ μοιαζεις σε κανενα απο τους 2; Αν εισαι κοντουλα, αδυνατη, με μαυρα μαλλια, καστανα ματια και λιγο γαμψη μυτη, γεννηθεις το 1980 στην Αθηνα...πρεπει να βρεθουμε οπωσδηποτε!!!!

Angel Vs Life είπε...

oraies alithies, auti me ti sokolata eidika :o)

ILive2LoveMe είπε...

butterfly: χαχα κι εγώ μοιάζω πολύ και στους δυο γονείς μου, ε και μια διαφορά στην ηλικία την έχουμε λολ. Να είσαι καλά γλυκιά μου, καλό βράδυ και φιλιά!

angel vs life: chocoholic lol ,για κάποια στιγμή της ζωής μου ήθελα μια ιον αμυγδάλου καλοκαίρι ήταν, να τη λιώνω στα χέρια μου και να την τρώω μετά.
Καλό βράδυ , φιλάκια!

ολα θα πανε καλα... είπε...

καλημέρα,σοκολατομανής κι εγώ...πόσο σε καταλαβαίνω!...