Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Σ' ε(αυτόν)

 Πάλι ψάχνεις την ύπαρξή σου μέσα από κείμενα και γραπτά. Πάλι τρέφεσαι με  περιστασιακά τσατάκια. Πάλι αναζητάς προφορικές επιβεβαιώσεις. Πάλι ψάχνεις σε λάθος κατευθύνσεις.

 Πότε θα καταλάβεις πως αυτό που ζητάς πραγματικά είναι μέσα σου; Πότε θα μάθεις πως δεν σε απορρίπτουν οι 'άλλοι' αλλά οι ίδιοι σου οι φόβοι. Πότε θα νιώσεις και πότε θα κατανοήσεις πως ένας άνθρωπος γίνεται αγαπητός και αποδεκτός γι αυτό που είναι.. ό,τι κι αν είναι το 'αυτό'.. 

 Τι δούλεψες ποτέ να ξεπεράσεις; Τα κόμπλεξ σου; Την αβεβαιότητα σου; Τα ταμπού σου; 
Δεν μειονεκτείς κάπου να το θυμάσαι! Κυρίως να θυμάσε πως όλοι μειονεκτούμε εδώ ή εκεί ή παραπέρα.  Για καλή μας τύχη (ακόμη τουλάχιστον) δεν χρειαζόμαστε σφραγίδες για την αυθεντικοτητά μας , όση εχουμε, και για την ανθρωπιά μας... Έτσι θέλω να πιστεύω...

 Α και να θυμάσαι. Όταν φοβόμαστε , η φυγή και το τροχάδιν δεν είναι πάντα η μόνη επιτρεπτή λύση. Υπάρχει και η αντιμετώπιση του φόβου. Η σιγουριά και οι δικλέιδες ασφαλείας επιτρέπονται ΜΟΝΟ σε κάποιες καταστάσεις. Αλλιώς... Αλλιώς φίλε μου λυπάμε που το λέω.. μα δεν ζεις! 


Μια καλή γεμάτη χαμόγελα αισιοδοξίας και χαράς χρονιά σε όλους. Τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και η πραγματικοτητά σας όνειρο!!! Υγεία πολύ αγάπη κι άλλο τόσο ευτυχία!!!